Spolszczenie z Lektorem

Witam stalkerzy :slightly_smiling_face:

Potrzebuje pomocy - płyta z stalkera cop instaluje mi tylko wersje z polskimi napisami bez lektora(pliki z dźwiękiem coś się pokiełbasiły :/) więc zadam proste pytanie -

czy gdzieś w internecie istnieje możliwość pobrania spolszczenie z lektorem? szukałem wieki i nic nie znalazłem :confused: z góry dzięki za pomoc :slightly_smiling_face:

Przy instalacji, mamy wybór, z lektorem czy bez. Lektor polski lub rosyjski. Wybrałeś któregoś z nich?

A może wolałbyś polonizację z closed captions zamiast lektora? “Tekst zsynchronizowany z dźwiękami (warstwą audio), przetłumaczony na język polski, wyświetlać się będzie w lewym dolnym rogu ekranu. Napisy obejmują znacznie więcej kwestii dialogowych niż obecne było w polskiej czy angielskiej lokalizacji, dzięki czemu będziecie mogli się cieszyć zupełnie nową zawartością (np. żartami stalkerów przy ognisku/na Skadowsku).”

1 polubienie
    • Zainstalowałem Polskie napisy z Ruskim audio, bo przy instalowaniu plików z Uttą, wyskakuje błąd “Plik nie jest gotowy” i przerywa instalacje
    • co do tej polonizacji - czy będzie współpracować z modem “Kroniki Czarnobyla”?

Niestety nie będzie.