Próbuje wgrać spolszczenie, postanowiłem się przerzucić z 2.1 na 2.2. Jednakże mam problem z wgraniem spolszczenia, czy jest ono w ogóle działające?
@Brzo0za Zmieniłeś język w opcjach?
@LisKot Tak, próbowałem już z kilkadziesiąt razy, po ponownym wejściu do gry wszystko wraca tak jak było wraz z wszelkimi innymi ustawieniami jak np. rozdzielczość, jakość grafiki. Wielokrotnie też próbowałem wyjąć i wsadzić jeszcze raz plik ze spolszczeniem z foldera z grą
@Brzo0za czasem nie zainstalowałeś moda w c:\programfiles.…
Jeśli tak to zainstaluj wszędzie tylko nie tam ![]()
@tom3kb a na czym to dokładniej polega? Ponieważ nie mam praktycznie żadnej wiedzy tej informatycznej i wszystko co robiłem do tej pory przy instalacji jakichkolwiek gier to robiłem na zasadzie “byleby działało”
@Brzo0za o ograniczenia uprawnień itp do tego co możesz robić. Np jak niektóre mody zainstalujesz na partycji systemowej w ProgramFiles to nie będą działały zmiany ustawień, nie zapiszesz gry itp.
Można by się nieraz bawić w odznaczanie w pliku opcji “tylko do odczytu” czy odpalać z uprawnieniami administratora itd ale po co się męczyć.
Zainstaluj sobie np w c:\Op2_2 czy d:\Op2_2.
Poddaje się, próbowałem wszystkiego. Pozostaje przy wersji 2.1
Najwidoczniej mój laptop nie jest gotowy na takie zmiany, strasznie wybredny jest