A skąd wziąć wersje 2.0, do pobrania jest tylko 1.3.
Sorki mój, błąd SZ pomylił mi się z Hybryd’em ![]()
I co dalej błąd ów występuje nawet podczas nocy? Czy po wyjściu z bagien błąd znika?
Występuje , z Bagien jeszcze nie wyszedłem.
To nie wiem, ja tego przypadku jak i u innych nie wystąpił (chyba). Przemęcz się jakoś i daj znać czy błąd ustąpił.
A czy ten mod jest spolszczony bo w pierwszym poście jest link do moda i do patcha ?
Jest
Mam pytanko czy w Spowiedniku są dodane zadania z SGM CS (bodajże 73) bo na drugim forum czytałem, że Junx chciał je dodać. Czy to zrobił nie było napisane.
W zwykłym Ogsm były więc tutaj chyba też będą ale wole się upewnić.
Z SGM nie udało mi się dodać. Za dużo komplikacji wyszło.
Panowie mam problem z tym modem, a mianowicie wtedy gdy próbuję włączyć CS wyskakuje mi okienko o następującej treści: Your video card doesn’t meet game requirements Pixel Shaders v1.1 or higher required. Specyfikacja komputera: proc i7 2700K graf GTX570 ram 8 gb. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Znam błąd, błąd ten można spróbować naprawić ponowną instalacją gry. Ja go miałem też kilka razy przy innych modach i instalacja pomagała.
Link do moda na MEGA dodany do #1 postu tematu, dodałem nowa grafikę do moda bo stara wygasła.
Witam.Ja miałem problem z włączeniem moda ale pokombinowałem i nie wkleiłem “bin” i zaskoczył.
Próbowałem na wersji rus i polskiej.Bez “bin” na obu chodzi.
Czy w tym modzie jest nowa fabuła? Bo w 1 poście nie ma nic na ten temat
Nie.
Jedynie urozmaica rozgrywkę poprawiając to i owo. Grałem w niego… Dawno temu.