Są Panowie Stalkerzy jakieś przesłanki/plotki? że mod : anomaly epilogue pojawi się w serwisie ze spolszczeniem??
A ogarnąłeś już Anthology ? Nie za bardzo się różnią a problemy te same. Awarie , wyloty itd.
Śmiem wątpić szczególnie, że o modzie tu cicho, a jak ktoś potrzebuje takie dużo zbiorki modów to nie oszukujmy się raczej na gamme trafi.
Gdyby ktoś był zainteresowany, ten mod dostępny jest TUTAJ :
643 mody, 65 GB do pobrania, następne 160 do instalacji……. troszkę podejrzałem rozgrywkę ……..mnóóóóstwo dialogów do tłumaczenia
.
A TUTAJ przedstawienie tej kompilacji……
czy ogarnąłem?..hmm….można tak powiedzieć.. ja w sumie to jakichś problemów w sensie wylotów technicznych czy coś takiego to nie miałem raczej…problemy z Antology to niestety iż główna konwencja/założenie tego moda jest wadliwa/e…praktycznie żadny dodatkowy scenariusz jest nie do przejścia.. (próbowałem dolina szeptów, w pajęczynie kłamstw ,droga we mgle ,zapomniany oddział) problemy fabularne są nietypowe i różne w zależności od scenariusza…można się fajnie pobawić na takim podstawowym scenariuszu jak -”czyste “anomaly…czytałem różne fora zagraniczne i nie widzą też żeby ktoś miał to kiedykolwiek naprawić…więc traktuje Antology jak taki odstresowacz do pogrania na trochę.. już się nie spinam..-teraz dla odmiany zacząłem zew czarnobyla podstawę w tym antology (może to się uda ukończyć??) A pytam o epilogue bo na filmikach oczywiście mi się podoba i widzę tam chyba parę nowych rozwiązań-mechanik..więc kiedyś fajnie by było to ograć nie??