Broni jest kilkaset chyba. Za bardzo upgreadów nie ma, ale jest sporo dodatków - tłumiki, celowniki itp. różna amunicja itd. Modzik bardzo fajny, ponieważ dodaje naprawdę dużo sprzętu, praktycznie nie wiadomo co brać bo wszystko by się chciało używać - tyle jest broni.
Hmm a dlaczego ja go przeczyłem?? Dość interesujący z opisu modzik, a jakoś do mnie nie trafił. Jak tu jest z broniami różne są i to stanowi o ich sile czy da się je upgradować?? Już wiem co będę robił jak mi się znudzi CoP.
Może wrzucę kiedyś tego moda na jakiś hosting - w/po świętach, ale to trochę zajmie - mam go na dysku gdzieś. Jednak waży ponad 1 GB więc nie łatwo się go uploaduje.
to trochę lipa ;( żeby chociaż na hotfile był
Niestety nie. Jest tak duży, że bardzo ciężko komukolwiek to gdzieś zauploadować. Może ktoś gdzieś upchnął to kiedyś, ale watpie - przynajmniej ja się nie spotkałem z mirrorem żadnym.
Czy ten modpack jest na jakimś innym serwerze ???
Kwestia ustawień chyba, owszem jest dodanych sporo efektów, które niekoniecznie są przydatne.
Co do tych ikon co masz na myśli? Bo mi np. chodziło o to, że w niektórych ikonkach np. widać fragmenty innych przedmiotów ![]()
Największą zaletą moda jest broń i jej ilość, bo jednak co by się nie chciało, znajdzie się tu bardzo dużo różnorodnej broni.
Grałem trochę w tego moda, klimat b. ciekawy, broń faktycznie robi krzywdę, ikony w menu jeszcze tragiczniejsze niż w C.S. i choć mój komputer nie jest jeszcze stary mi gierka przycinała się denerwująco. Ogólnie warto się pobawić, chyba że u Was też będą takie przycinki.
Co do ikonek, to tutaj działają bez problemów - pomijając fakt, że twórcy ikonek trochę je brzydko wycieli, ale to szczegół ![]()
Co do AMK moda, to jest on w pewnym stopniu wrzucony do tego packa, ale raz działa, raz nie - tj. w menu jest dodane pole opcji AMK, ale mi one nie działają - bugtrap po kliknięciu w nie, a kumplowi to działa spokojnie. Więc ciężko mi coś tu powiedzieć. To jest naprawdę zlepek wszystkiego ![]()
Fakt mod jest trochę po macoszemu zrobiony ale jest stabilny jeśli chodzi o grę.
No nie był bym pewien ja naprzykład instaluje wszystko dobrze i dokładnie w soljance mod nawet fix i i tak są dziwne ikony wyposażenia.
A co do AMK mod to masz racje nie będzie działał.
Czy są jakieś problemy z ikonami wyposażenia czy są normalne?
Na pewno ikony wyświetlają się normalnie, a jeśli jest inaczej, to przyczyną zapewne jest zła instalacja.
I czy mod działał by z AMK mod?
Pomyśl trochę. Takie duże mody nie działają np. z AMK Modem.
Czy są jakieś problemy z ikonami wyposażenia czy są normalne?
I czy mod działał by z AMK mod?
ja mam jak zwykle nie widać broni w ekwipunku ak to parę pustych kresek może ktoś zrobić fixa pliss
Jaką masz kartę graficzna ? Słabe karty nie wczytają pliku z ikonami inwentarza. Może to też byc przyczyna grania w rozdzielczości panoramicznej. Czy masz monitor panoramiczny ?
karte mam 256 mb karta to ati radeon x800 gto i 768 mb ramu
Ta karta jest słaba i nie wczyta ci całego pliku inwentarza. Trzeba zastosować fix
Trochę odświeżyłem temat…znalazłem fix do tego moda. Jeżeli nie pomoże to spróbuj ten ,który dał Kpuc.
Możliwe że jest problem z moniorem 4:3…jest w opisie wpis..wrzuć fix z 1 postu do gry, ale nie wiem czy pomoże.
..*A better inventory system made for widescreen PCs not buggy like the one in OL
W 32 poście dodałem fix..według jego opisu ma poprawiać hud gry. Jest jednak ale…w opisach moda jest wzmianka, że był zrobiony dla monitorów panoramicznych. Sprawdź jakie pliki zamienia fix , zrób kopię i podmień. Jeżeli się nic nie zmieni..przywróć oryginalne pliki z kopi.
Niestety to bardzo stary mod i nie do niego materiałów. Polecałbym coś nowszego w podobnym typie, by nie powiedzieć taki sam tylko bardzo rozbudowany…
Mod jest również po angielsku…znajdziesz go w temacie…http://www.stalkerte…ost-2010-final/..niestety nie wiem czy na Twoim staruszku to pociągnie.