Na wielu stronach, można zobaczyć sporo przebieranek, chociaż nie jest to moje ulubione ugrupowanie, to muszę przyznać, że ekipa ze zdjęcia naprawdę się postarała - Żywy Monolit.
Nie jestem znawcą, ale Monolit chyba nie tolerowałby w swych szeregach бойца́ o kulach Może niech wypowie się w tym względzie “człowiek” od nich, fanatyczny Monoliciarz
. Myślę, że ten o kulach zasługuje na szczególne uznanie. Widać, że nie szerzył wiary, tylko słowem - to prawdziwy fanatyk.
Gdyby Monolit po prętach paliwowych nie skakał, toby się zwichniętego giczoła nie dochrapał.
Sam się opatrzył, to może walczyć dalej. Kule też samoróbki, z kości niewiernych, próbujących przeszkodzić mu w obronie Monolitu. Ma 100% racji Przenieśliśmy go z pierwszej linii frontu na dach Elektrowni, co by mógł służyć dalej bez przeszkód. W wolnych chwilach gotuje nam bigos. Fanatyk, nie-fanatyk - żreć coś trzeba
Jako, że dożyliśmy czasów mody na przebieranki za postacie z gier, czas założyć odpowiedni temat. Niektóre stroje naprawdę robią wrażenie. Zacznę od “bomby”:
Fotografowie: Валерий Кошелев i Нестер Николаев
Na zdjęciu: Валерий Лазарев i Анатолий Рекетьянский
Spoiler
Spoiler
Wojskowi:
Spoiler
Stalkerzy:
Spoiler
Najemnicy:
Spoiler
Monolit:
Spoiler
Bandyci:
Spoiler
Powinność:
Spoiler
Czyste Niebo:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
To zacznę też od wojskowego.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Różne oblicza Zony…
Spoiler
Dawno nikt nic nie wrzucał.
Spoiler
Różne.
Spoiler
Szarik w Zonie.
Egzoszkielety.
Spoiler
Monolit.
Spoiler
Tego monoliciarza/monoliciarke to by rozpoznał
Najemnik.
Dalsza część sesji Powinności z poprzedniego postu.
Spoiler
Ciekawie wyglądający kombinezon.
Spoiler
Spoiler