Stalkerski cosplay

Na wielu stronach, można zobaczyć sporo przebieranek, chociaż nie jest to moje ulubione ugrupowanie, to muszę przyznać, że ekipa ze zdjęcia naprawdę się postarała - Żywy Monolit.

2 polubienia

Nie jestem znawcą, ale Monolit chyba nie tolerowałby w swych szeregach бойца́ o kulach  Może niech wypowie się w tym względzie “człowiek” od nich, fanatyczny Monoliciarz  

. Myślę, że ten o kulach zasługuje na szczególne uznanie. Widać, że nie szerzył wiary, tylko słowem - to prawdziwy fanatyk.

1 polubienie

Gdyby Monolit po prętach paliwowych nie skakał, toby się zwichniętego giczoła nie dochrapał. 

2 polubienia

Sam się opatrzył, to może walczyć dalej. Kule też samoróbki, z kości niewiernych, próbujących przeszkodzić mu w obronie Monolitu. Ma 100% racji  Przenieśliśmy go z pierwszej linii frontu na dach Elektrowni, co by mógł służyć dalej bez przeszkód. W wolnych chwilach gotuje nam bigos. Fanatyk, nie-fanatyk - żreć coś trzeba

Jako, że dożyliśmy czasów mody na przebieranki za postacie z gier, czas założyć odpowiedni temat. Niektóre stroje naprawdę robią wrażenie. Zacznę od “bomby”: 

Fotografowie: Валерий Кошелев i Нестер Николаев
Na zdjęciu: Валерий Лазарев i Анатолий Рекетьянский

Spoiler

Spoiler

Wojskowi:

Spoiler

Stalkerzy:

Spoiler

Najemnicy:

Spoiler

Monolit:

Spoiler

Bandyci:

Spoiler

Powinność:

Spoiler

Czyste Niebo:

Spoiler

Spoiler

1 polubienie
Spoiler

To zacznę też od wojskowego.

Spoiler

1 polubienie
Spoiler

Spoiler

1 polubienie

Różne oblicza Zony…

Spoiler

3 polubienia

Dawno nikt nic nie wrzucał.

Spoiler

Różne.

Spoiler

Szarik w Zonie.

Egzoszkielety.

Spoiler

1 polubienie

Monolit.

Spoiler

Tego monoliciarza/monoliciarke to by rozpoznał  

Najemnik.

Dalsza część sesji Powinności z poprzedniego postu.

Spoiler

Ciekawie wyglądający kombinezon.

Spoiler

2 polubienia
Spoiler

2 polubienia