Stalkerskie wskaźniki

Lubię zmieniać wygląd swojego Windowsa nie od dzisiaj, ekrany logowania, wygląd folderów, etc. To moje “zboczenie”. 

Przeglądając jedną z rosyjskich stron Stalkera po raz kolejny “zachwycałem” się stalkerskim kursorem myszki działającym na tej stronie. Hmm, poszperałem na rosyjskich stronkach i znalazłem.

Krótki opis instalacji dla chętnych na zmianę kursora.

Wskakujemy na tą stronkę: http://7themes.su/stuff/kursory_windows/stalker/7-1-0-280

Pobieramy klikając tutaj: 

Rozpakowujemy archiwum: 

5781568f45cd3MWSnap0032016-07-09215426.jpg.7c8c8644df8d1d327879ce6efad297ca.jpg

Otwieramy folder Stalker:

W nim mamy dwa pliki instal, instal 1 i instal 2. Obydwa instalujemy, prawoklik myszy i zainstaluj z menu okna. 

Wchodzimy do Panelu sterowania, wybieramy Mysz.

Wchodzimy do zakładki wskaźniki i wybieramy Schemat Stalker lub Stalker 2. 

Wybieramy wybrany przez nas kursor i cieszymy się kozackim stalkerskim kursorem myszy. 

9 polubień

Ciekawe

Ah pamiętam jak zmieniałem wygląd kursora lata temu. Prawie cały system podrasowałem pod stalkera. Dzięki za przypomnienie, dzisiaj instaluję

Znalazłem, to się podzielę - nie jest to może jakiś majstersztyk, ale moim zdaniem prezentuje się całkiem schludnie. Chcecie, to korzystajcie, ja się skusiłem  

Ściągamy paczkę Stalker.7z (65.6 KB) , rozpakowujemy, klikamy prawym na plik install_1.inf i wybieramy “zainstaluj”. W Panelu Sterowania w ustawieniach myszy znajdziemy wtedy taki oto zestaw:

Zrobiłeś dubla . Nie ładnie.

2 polubienia

Tematy połączyłem… 

2 polubienia

a widziałeś o której wrzucałem temat? To są pory, w których się przestaje myśleć  Przepraszam Cię