Stalkerskie wskaźniki

Lubię zmieniać wygląd swojego Windowsa nie od dzisiaj, ekrany logowania, wygląd folderów, etc. To moje “zboczenie”. :smiling_face_with_horns:

Przeglądając jedną z rosyjskich stron Stalkera po raz kolejny “zachwycałem” się stalkerskim kursorem myszki działającym na tej stronie. Hmm, poszperałem na rosyjskich stronkach i znalazłem.

Krótki opis instalacji dla chętnych na zmianę kursora.

Wskakujemy na tą stronkę: http://7themes.su/stuff/kursory_windows/stalker/7-1-0-280

Pobieramy klikając tutaj:

Rozpakowujemy archiwum:

Otwieramy folder Stalker:

W nim mamy dwa pliki instal, instal 1 i instal 2. Obydwa instalujemy, prawoklik myszy i zainstaluj z menu okna.

Wchodzimy do Panelu sterowania, wybieramy Mysz.

Wchodzimy do zakładki wskaźniki i wybieramy Schemat Stalker lub Stalker 2.

Wybieramy wybrany przez nas kursor i cieszymy się kozackim stalkerskim kursorem myszy.

9 polubień

Ciekawe :grin:

Ah pamiętam jak zmieniałem wygląd kursora lata temu. Prawie cały system podrasowałem pod stalkera. Dzięki za przypomnienie, dzisiaj instaluję :slightly_smiling_face:

Znalazłem, to się podzielę - nie jest to może jakiś majstersztyk, ale moim zdaniem prezentuje się całkiem schludnie. Chcecie, to korzystajcie, ja się skusiłem :slightly_smiling_face:

Ściągamy paczkę Stalker.7z , rozpakowujemy, klikamy prawym na plik install_1.inf i wybieramy “zainstaluj”. W Panelu Sterowania w ustawieniach myszy znajdziemy wtedy taki oto zestaw:

Zrobiłeś dubla @Sierioża. Nie ładnie. :red_exclamation_mark:

2 polubienia

Tematy połączyłem… :slightly_smiling_face:

2 polubienia

@pacjent1972 a widziałeś o której wrzucałem temat? To są pory, w których się przestaje myśleć :grin: Przepraszam Cię ?smile_00117?