Tu mo?emy dawa? screeny przedstawiaj?ce Stref? od tej z?ej strony. Ja dam kilka screenów na pocz?tek.
Tu mo?emy dawa? screeny przedstawiaj?ce Stref? od tej z?ej strony. Ja dam kilka screenów na pocz?tek.
Za du?o pij? w tej strefie widz? .
Stalker-1..ja tu taj nie widz? nic ?miesznego.. screeny wys?ane przez danieldino ukazuj? jaka zona jest naprawd?, stalkerzy tam gin? i nikt na to nie zwraca uwag?, wojny frakcji gdzie si? brutalnie zabijaj? o przekonania i ziemi? do artefaktów, albo mutanty które rozszarpuj? na strz?py ludzi, a o anomaliach ju? nie wspomn?..wszystko jest okrutne, przetrwa silniejszy.. smutna prawda.. ale nie ma tu miejsca dla ludzi z sumieniem. Bo wielu ludzi zabi?o by za chocia?by magazynek do AK…
Nie ?eby co?, ale jak ja widz? wasze avki i te screeny, to widz?, ?e to wy tam le?ycie. Ale niestety Wiewiórka ma racj?.. Smutna prawda, ale nie ca?kiem, graj?c w CoP’a natkn??em si? na pewnego go?cia, Wano si? nazywa, spoko gostek, oczywi?cie mutki i monoliciarzy zabije .
Za du?o pij? w tej strefie widz? .
Stalker nigdy nie pije, stalker si? LECZY - wódka wyprowadza radiacj? z organizmu
Wiem ,napisa?em tego posta dlatego bo jak by? kolega to by?o jego pierwsze skojarzenie .
To jest przera?aj?ca prawda … I pomy?le? co móg? prze?ywa? taki stalker …
Ku*wa, niez?e obrazki dajesz, Daniel. Faktycznie brutalne (bardziej mentalnie ni? fizycznie, ale przez to okrutniejsze). Tyko dziwi mnie wasza dyskusja na temat tych zw?ok… to jest tylko gra. I cho? pewnie nie jedno miejsce na ziemi taki istnieje (a w przesz?o?ci istnia?o wiele), to jednak u?alanie si? nad stert? poligunów pokrytych teksturom to troszk? dziwna rzecz…
Jednak mimo wszystko zdarza mi si? zatrzyma? na chwil? przy takich zw?okach
Zazwyczaj gdy natchn? si? na takie sztywne cia?o , patrze i gdzie? tam g??boko w g?owie nachodzi mi my?l . Jak to si? sta?o ? I dlaczego zw?oki s? ca?e ? Tyle mutantów do oku?a …