Dziś jeżeli dobrze wszystko się uda ruszy strona klanu, która będzie przygotowana przeze mnie do wszelkich “działań wojennych” w grze Stalker Online.
Post będzie edytowany po przygotowaniu strony.
To po co nowa strona działajcie tutaj, chociaż ruch jakiś będzie.
@ LD tutaj też będzie się pisać, ale sprawy wojenne oraz klanowe itp. to potrzebuje innej stronki, więc nie bój nic tu też będzie ruch ![]()
Zrób stronę, a jako forum podepnij st.pl (ten konkretny dział, jeśli nikt nie będzie miał nic przeciwko).
Wilk syty i owca cała.
Mam nadzieje że jak ruszy strona to chociaż cele planów wojennych będą wcześniej znane. Nie jak do tej pory, iść po ciemku nie wiadomo gdzie a potem szturmować coś czego nawet nie widać przez gęste zarośla. A jedyne co wiadome to że ktoś do nas skądś strzela
Moim skromnym zdaniem przydał by się opis techniki zdobywania bazy. O której można zacząć, po co są różne stanowiska obrony (private, sergeant), kiedy można je atakować, co oznaczają umieszczone na nich flagi i gwiazdki oraz co powinno się robić po kolei podczas ataku. Nie ukrywam że do tej pory nie wiem choć uczestniczyłem dwa razy w przejmowaniu bazy.
Zapraszam na forum klanu SOA . Forum jest ‘świeże’ i potrzebuje uczestników ![]()
Coś potwierdzenie na mejla przyjść nie chce ;x
Sprawdź w spamie-pewnie będzie ![]()
Forum nie działa.
An error occured with the SQL server … i takie tam*.*
Już jest z powrotem ![]()
Dość dawno temu klan zmienił stronę. Dziwne, że nikt nie uaktualnił tematu..
Obecny adres strony klanu SoA jest tutaj: http://soa.zz.mu/
- iść po ciemku nie wiadomo gdzie a potem szturmować coś czego nawet nie widać przez gęste zarośla. A jedyne co wiadome to że ktoś do nas skądś strzela -
Teraz juz masz jakieś ok.0.001 % pojęcia jak jest w wojsku ![]()
Strona klanu SoA aktualnie się nam roz… no tego. A ponieważ jedyną osobą która wie co i jak jest Trurl3 z którym nie mamy na razie kontaktu… no to marnie to widzę póki co.