Świadomość

Na razie jakoś idzie :wink: Pytanie za sto punktów - to zona, czy kwiaciarnia? :smiley:

A odwiedziliście w wiosce Kotów na Kordonie Lenę Stalkerkę ?
Ma dla Was zadanie… :wink:

Przesadzili z kwiatkami na max, ale taki urok moda…

//

Poszukamy tej P. Leny Stalkerki może powie coś ciekawego…

Kwiatki to nie ja…
Pewnie dlatego w końcu komp mi się zbuntował :smiley:
Przypominam - Lena Stalkerka, wioska Kotów, Kordon :wink:

Ja zmniejszyłem gęstość trawy, bo trupów nie było widać :teehee: .

Ciekawe, jak ja wcześniej próbowałem odpalić tego moda, to była zima!

Smox, u mnie efekt po spakowaniu był taki sam :sick: . Gdzieś wkradł się błąd :teehee: .

Ciekawe, jak ja wcześniej próbowałem odpalić tego moda, to była zima!

Smox, u mnie efekt po spakowaniu był taki sam :sick: . Gdzieś wkradł się błąd :teehee: .

To widać - bardzo nieprzewidywalny modzik :wink:

Przesadzili z kwiatkami na max, ale taki urok moda…

To Zona czy bazar kwiatowy ? Jest jakaś możliwość by zmienić krajobraz ? Przepraszam ale ja nie znoszę takiego cukierkowego klimatu i kwiatów.Poczekam na dodatek tupu Autumn lub Winter.Szacun dla @Yurka i @cichego za włożoną pracę.

Nie ma problemu…obniżenie gęstości trawy jak słusznie proponował @cichy skutecznie obcina te kwiatki i można grać komfortowo.

Ok,jak pomaga zasysam.Spróbuję poeksperymentować z jesienią i zimą na własną rękę.
Czy nie macie problemów z pobraniem moda i spolszczenia ?
Jest ok,pozostałości Comodo Firewall blokowały stronę narod.ru

Żeby nie było za słodko - mam wyloty na wysypisku. Często.

Log:

Expression : assertion failed

Function : xrServer::Process_event_ownership

File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamexrServer_process_event_ownership.cpp

Line : 23

Description : e_parent

Gram na statycznym, gęstość trawy na minimum, z parametrami -noprefetch i -nointro.

Na te wyloty nie ma innego lekarstwa jak tylko reload sejwa …

U mnie były takie dwa na Agropromie. Wczytanie gry załatwiło sprawę. Nie masz problemów przy pomocy dla Sieryja, po zabiciu bandyty który chowa się do tego wagonu z kurtką bandytów?

Tak w ogóle, to radzę robić twarde sejwy, i to dość często. Co prawda mi niewiele to pomogło, próba zapisu w Dolinie Mroku wywalała grę bez loga i uszkadzała zapisane sejwy. Ale poprzednie lokacje (Kordon, Wysypisko, Agroprom, Bar, MW) można przejść bez problemu :slight_smile:

1 polubienie

U mnie były takie dwa na Agropromie. Wczytanie gry załatwiło sprawę. Nie masz problemów przy pomocy dla Sieryja, po zabiciu bandyty który chowa się do tego wagonu z kurtką bandytów?

Nie, ale mam teraz wylot po uratowaniu Kreta, tuż przed zejściem do podziemi Agropromu.

Log:

Expression : assertion failed

Function : xrServer::Process_event_ownership

File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamexrServer_process_event_ownership.cpp

Line : 23

Description : e_parent

, czyli ten sam. Google milczy n/t tego loga.

Nie miałem takich problemów. Tylko ponowne wczytanie pomaga na ten bug.
edit. Przy wejściu tak. Później bez problemu. Z Kretem bez problemu.

W wiosce kotów nie mam Leny Stalkerki.Czy to źle,czy tak może być.

EDIT Yurek (05.11.12)

Stań obok Wilka, włącz PDA i zobacz w zakładce “SIEĆ”.

Jak tam będzie widać Lenę Stalkerkę to OK, jak nie, to znaczy, że musisz instalnąć od nowa moda.

Jest tam gdzie napisał Koksar.

Jest w tej piwnicy gdzie stoi Wilk.

Pytanie do @Yurka. Czyli dla jasności, Osoznanie 8.5 + patch 2 (BETA PL), to dla słabszych kompów, a Osoznanie 8.5 + patch 2 (BETA PL) + tekstury broni, to do mocniejszych kompów. Czy to tak rozumieć?