No powiem Ci że pierwsze słyszę. A z reguły dodatki kupowałem. Ja powiem szczerze że lubię takie smaczki, tajne limitki itd. Ciekawe czy ten dodatek był dobry. Może ktoś go zrecenzował.
Bo np cold war germany do Arma 3 był niczego sobie
No powiem Ci że pierwsze słyszę. A z reguły dodatki kupowałem. Ja powiem szczerze że lubię takie smaczki, tajne limitki itd. Ciekawe czy ten dodatek był dobry. Może ktoś go zrecenzował.
Bo np cold war germany do Arma 3 był niczego sobie
Ale te “płatne mody” do army 3 to legalna iniciatywa Bisu, też mi się podobała ta idea bo był powrót do klimatów zimnowojennych bo to głównie stare ekipy moderów robiły, nawet CSLA tak chyba wydała swojego “moda” do Arma 3 ale nie był tak chwalony jak ten do OFP. Chyba jakiś duży dodatek z czasów wojny w Wietnamie też był. Choć sam tych dodatków nie kupowałem bo Arma 3 ogólnie mi nie podeszła przez tą akcje osadzoną w przyszłości itd.
A ten Between… to wygląda na taką partyzantkę jakby ktoś chciał spieniężyć swoje kampanie zrobione
ale im się udało. Recenzji oficjalnych nie znalazłem, krótkie podsumowania na stronkach gdzie można kupić ale nic konkretnego.
Ostatnio dużo gram też w IŁ 2 1946 i coś podobnego tam ma miejsce jakaś hiszpańska grupa czy tam firma wypuszcza płatne dodatki z zestawami kampanii po kilkaset czy nawet tysiąc misji. Do działania wymagająch modów robionych przez community. W tych swoich dodatkach mają też dziesiatki skinów.
Całość podobno fajna, ciekawe teatry działań i pomysly na kampanie, rynek na to raczej niewielki w dzisiejszych czasach (ja wiem czy po kilkadziesiąt egzemplarzy sprzedadzą? Bo raczej nie setki
) ale widocznie im się opłaca. Ale czy to legalne nie mam pojęcia.
W ogóle do tego Ił 2 Sturmovik to w początkowych latach po wyjściu w 2001r sporo różnych takich nieoficjalnych dodatków z kampaniami wtedy wychodziło tworzonych przez różne firemki, teraz już praktycznie nieosiągalne do zdobycia, nawet w wersji “alternatywnej” ![]()
Dobrze, że darmowych porządnych kampanii jest masa bo tam community płodne jak to do army i nawet teraz robią rzeczy do tego starocia.
Ił 2 gdzieś tam mi leży na płytce. Trochę pograłem kiedyś, nawet joya kupiłem z przepustnicą taką w obudowie. Joystick leży w pudle w piwnicy. Szturmowik mi się nie przyjął, ale fajny był.
Reasumując, to flashpoint to był przełom. Arma dobre rozwinięcie. Dwójka też. Cold war rearmed do tego to wisienka na torcie. Silniki realistyczno - naturalistyczne.
Trójka to już nowa moda na kolorki i bzdurki. Oczywiście kupiłem i oczywiście przeszedłem. I dodatki też. Ale jak już kosmici lądowali w dodatku od bisu do A3 to litości.
Kto nie uciekał ruskim jako pilot nawigując na gwiazdy ten nie wie co to ofp/Arma.
Amerykaniec my znali tiebia ![]()
Edit. Arma 3 sog prairie fire (Wietnam) też oczywiście mam. Nie polecam…