Szachista

Witam jak w temacie po zakończeniu fali mutantów dostajemy wiadomość od Akima aby się z nim zobaczyć, on opowiada o szachiście potem rozmawiam z Praporem i z Freemanem w barze i Łysym i z Woronem na Wysypisku. Woron mówi że widział jak ktoś obcina głowę bandycie i ucieka do tunelu czyli do Pieczary, więc poszedłem tam lecz nic nie znalazłem a jak idę do Sidora to pojawia się dialog na temat dyktafonów i GG mówi, że znalazł coś w Pieczarze lecz ja nic nie znalazłem, pytanie moje to czy tam rzeczywiście coś mam znaleźć czy mogę spokojnie gadać z Sidorem??

Musisz znaleźć dyktafon w Pieczarze. Jak pamiętam, w tej części gdzie jest przejście do Labiryntu, w którymś z bocznych korytarzy. A Sidorem się nie przejmuj.

3 polubienia

Ok dzięki Kobal na Ciebie zawsze można liczyć :grin:

1 polubienie

Mam problem z zabiciem 5 bandziorów kapsułami na Wysypisku. Po pierwsze jest ich tam tylko dwóch, po drugie naparzanie w nich czy nieaktywowanymi czy aktywowanymi kapsułami nic nie daje. Bo albo ich wcześniej zabijają neutrały albo po prostu omijają anomalie. Na filmie akurat tego nie ma. Zaczyna się dopiero w Pieczarze.

Też mam ten problem. Przez to chyba (?) nie zespawnował mi się dyktafon nr 9