Jestem w szpitalu aby zakończyć kwestię dla Kota i kiedy mam zejść niżej w tzw. dziurę (spotkanie z samym czarnym dokiem) robi się niestety crash i nie wiem o co kaman. To już drugie moje podejście do tej gry i to samo miejsce mnie rozwala. Może ktoś jest w stanie pomóc?
@pikt Tak jak wspomniał @Ignachinio broń może powodować wylot, pokombinuj wejście bez tej broni albo wstaw zapis ze Szpitala to Ci spróbuje przejść ten fragment.
@pikt Przy próbie wczytania powyższego zapisu gra u mnie wylatuje z takim samym błędem, tylko w logu jest inna broń. Wstaw jeszcze zapis sprzed wejścia do Szpitala, np z Limańska, może wtedy się uda jeśli w Limańsku wszystko było dobrze.
Nie wiem o co chodzi i nic tu nie poradzę. Może mechanicy by coś poradzili, albo tłumacze, @gawron i @Szczepan9205 maja duże doświadczenie, może by coś wymyślili. Ewentualnie ktoś inny kto ma moda na dysku mógłby sprawdzić Twoje zapisy, może @Ignachinio mógłby to zrobić.
Np. nie wiem czy cię to zadowoli. Ale np. jak wezmę w swoje łapki miotacz ognia poligrest to po godzince może pułtorej gra wywala mi komunikat plis weit i po chwili jestem na pulpicie. Wyjście jest tylko jedno. Chowam do plecaka i gra dalej działa. Może w tym kierunku pokombinuj.
A jak nie to skasuj folder gamedata z głównego folderu opka. Lub inaczej wytnij i wklej gamedata na pulpit.
I odpal grę jako czystego opka. Jeśli masz wgrany mod na dodatkowa wagę . To gdzieś u kogoś zostaw tak na 150k . I wtedy idź robić zadanie. Jednym słowem kombinuj tak jak ja w problemach technicznych z lalką dla muchy.