Tak jak w temacie.Czy znacie jakąś dobrą gierkę gdzie można grac na 2 3 i 4 najlepiej żeby ta gra była strzelanką raczej sportowej albo bijatyki to nie ale też mówcie.Coś w stylu Left4dead 2itd.
Jak na jednym kompie, to z kumplem graliśmy w: Guilty Gear: X2 i Isuka I Liero xtreme Jeszcze była taka strzelanka stara, gdzie we dwóch nawalało się do zombie i były różne bossy. EDIT: Zapomniałem o legendarnych Heroes III i Wormsach wszelakiej maści.
Kane i LIntch nie wiem czy dobrze napisałem ale na pewno skumasz.
A ja znam strzelankę nawet na 4 osoby… (haha) Nie jest wypasiona jak Crysis czy coś, ale jak masz z kim grać to pół roku masz z głowy Mówię tu o Serious Sam: Drugie Starcie (skopiuj dokładnie nazwę, bo jest pierwsze starcie, ale na multi ma jedną mapę, a w 2 na dwóch bez neta się nie da) Co do fabuły to można się interesować, ale cała gra ma w założeniu tylko zwalczanie problemu przeludnienia (a raczej “przepotworzenia”) na świecie i uratowanie planety. Dziękuję za uwagę ;]
Możesz też zagrać w killzone na 2 graczy bez użycia neta
Jeśli chodzi o grę na jednym kompie to jeszcze znam taką, która mnie wciągnęła i grałem z moim bratem. Chodzi o herosy might and magic 2 i 3. Można grać na 2 lub nawet na więcej osób . Nie wiem czy cię zainteresuje, ale zawsze warto spóbować.
Możesz wypróbować serię Pro Evolution Soccer i Fifę, Tony Hawk też jest w porządku. Strzelanek dla dwóch osób nie znam.
A czy wiecie może czy w condemdned 2:Blood shoot można grac na dwóch bez uzycia neta?
N4S road challenge.
Ale w cod 5 można na 2 grac tylko przez neta a mi raczej chodzi o wspólną grę na jednej konsoli lub na jednym komputerze.
Jeśli chodzi o duże podobieństwo do L4D to znam taką jak Resident Evil 5. Występują tam zombiaki i można pograć w 2 osoby. Znam jeszcze taką gierę jak call of duty 5 i pewnie wersje wcześniejsze też mają taką mozliwość .