[SZUKAM] Efekt maski

Witam.Szukam moda który doda efekt maski znany choćby z OL do SoC i CS.Mam również pytanie czy istnieje coś takiego jak Stalker Complete tylko dla CS?

shael napisał/a:

są mody na nowe bronie

Nie słyszałem…

Z tego co pamietam w kilku modach byly dodatkowe bronie. Mozliwe ze w randomie ale nie jestem pewny i w OL 2.2.

[ Komentarz dodany przez: The Iceman: Pią 25 Gru, 2009 ]

OL to nie mod pod CS…

są mody na nowe bronie

Nie słyszałem…

lepsze tekstury starych

Jest ich mnóstwo, wystarczy poszukać na stalker.filefront.com. Tekstury z SoC wyglądają nieco inaczej niż te z CS - głównie chodzi tu o dodany śrut do tekstury dubeltówek i tłumik do karabinów i pistoletów.

Zacząłem przekonwertowywać tego moda na CS myślę że przed nowym rokiem skończę ,a teraz mam pytanie czy do CS są mody na nowe bronie i lepsze tekstury starych?

Gdzieś w skryptach moda powinny być ID kombinezonów, więc musisz zmienić je na te z CS (ID kombinezonów znajdziesz w gamedata/configs/misc/outfit.ltx). Będzie z tym dużo paprania, ponieważ w CS i CoP są różne kombinezony. Takie są tylko moje przypuszczenia.

Znalazłem maski wyciągnięte z jakiegoś moda do CoP ,można je jakoś przekonwertować do CS?

Taki efekt maski był pierwotnie w AMK Modzie. Aktualnie nie mam zainstalowanego stalkera, ale zapewne należałoby grzebać w skryptach. Z takich dużych modów trudno jest wyciągnąć takie smaczki.

Nom chcę wyciągnąć z OL żeby i przerobić aby pasowało do CS.

Ja tam się nie znam ale OL jest na SHoC a ty chcesz do CS.

A można to wyciągnąć jakoś z OL?

Ogólnie trudno będzie Ci znaleźć cokolwiek do CS, a przyczyną tego jest mała ilość modów które powstały na tą grę mówię o dobrych nie jakiś małych pierdołkach.

Ja kiedys miałem na dysku takiego moda ale nie wiedziałem jak się go instaluje bo jakis dziwny był . Jak chcesz pogrzebac to prosz

Do wypakowania tego czegoś trzeba program 7Zip

Lepsza wersja maski jest w OGSM (Old Good Stalker Mod)który zajmuje niestety prawie 200MB ,do pobrania TU

1 polubienie