Szybko psujące się pancerze. Jak naprawić ?

W Stalkerze Cie? Czarnobyla szybko psuj? si? pancerze. Istnieje jednak ich naprawa. Wystarczy ?e mamy 4 baterie (artefakt) i jak?? anomali? Elektra. Zak?adamy 4 baterie i po prostu wchodzimy do anomalii, a nasz pancerz si? naprawia.

Artefakty nie znikaj?.

Dzi?ki za pomoc. S? tu jakie? plusy czy co? ?

B?d? tego u?ywa? , jak zainstaluje na nowo ale teraz mi si? nie chce .

Nie wiedzia?em o tym, dobre

A nie lepiej przestawi? odpowiedni config? Jak co? to mog? zrobi? tutka.

A po co modyfikowa? gr? jak mo?na to zrobi? naturalnie.

http://www.youtube.com/watch?v=M-riRztA … r_embedded Na tym filmie jest pokazane ?e ?ycie si? dodaje a nie naprawia si? pancerz bo gra?em i w Cieniu Czarnobyla niema tego ?e pancerz si? psuje.

Avator co ty wypisujesz w SoC psuj? si? pancerze.

Po zastosowaniu tego tutka dochodzi nam ?ycie je?li nie mamy na full jak i naprawiaj? si? pancerze.

No i jest kilka rodzajów tych artefaktów którymi mo?emy naprawia? stroje.

Praktycznie wszystkimi ale musz? by? wszystkie takie same. A co do posta Avatora ma racj? ale to na którym? patchu nie psuj? si?. Ja tak mam czyli wygl?da na to ?e 1.0005.

W tych pierwszych chyba si? nie psu?y pó?niej to z nast?pnymi patchami naprawili(je?li to tak mo?na nazwa?) hehehe.

Co do artów tylko arty które maj? w opisie -30 do danego obra?enia dzia?aj?.

Bateria na -30 do ognia, bateria na -30 do pora?enia pr?dem, spr??yna na -30 do anomalij grawitacyjnych i b?ona na -30 obra?enia chemiczne.

Ogólnie mia?em po 4 i 5 danych artów z czego chyba nigdy mi si? nie uda?o zdoby? 4 b?on w SoC dziwne.

Ciekawe czy w soljance to dzia?a.

Pewnie tak czemu mieli by to zmieni? … Mo?e nawet o tym zapomnieli.

U mnie jednak nie psuje si? pancerz w SoC i to bez ?adnego moda a gra?em nie raz na ró?nych poziomach pasek pancerza nie mala? wcale ni? w innej wersji gry Stalker tam by?o wida? jak si? psuje pancerz.

Hm ciekawe.. ale ja gram zawsze z jak?? modyfikacj?, teraz mam Solyank? i w?tpi? aby tam to dzia?a?o. Ale jak kiedy? gra?em w ‘‘czystego’’ SHOC bez modów, to mnie jako? nie psu? si? pancerz, a mia?em wersj? 1.0006.