W Stalkerze Cie? Czarnobyla szybko psuj? si? pancerze. Istnieje jednak ich naprawa. Wystarczy ?e mamy 4 baterie (artefakt) i jak?? anomali? Elektra. Zak?adamy 4 baterie i po prostu wchodzimy do anomalii, a nasz pancerz si? naprawia.
http://www.youtube.com/watch?v=M-riRztA … r_embedded Na tym filmie jest pokazane ?e ?ycie si? dodaje a nie naprawia si? pancerz bo gra?em i w Cieniu Czarnobyla niema tego ?e pancerz si? psuje.
Praktycznie wszystkimi ale musz? by? wszystkie takie same. A co do posta Avatora ma racj? ale to na którym? patchu nie psuj? si?. Ja tak mam czyli wygl?da na to ?e 1.0005.
U mnie jednak nie psuje si? pancerz w SoC i to bez ?adnego moda a gra?em nie raz na ró?nych poziomach pasek pancerza nie mala? wcale ni? w innej wersji gry Stalker tam by?o wida? jak si? psuje pancerz.
Hm ciekawe.. ale ja gram zawsze z jak?? modyfikacj?, teraz mam Solyank? i w?tpi? aby tam to dzia?a?o. Ale jak kiedy? gra?em w ‘‘czystego’’ SHOC bez modów, to mnie jako? nie psu? si? pancerz, a mia?em wersj? 1.0006.