Witam, mam problem szukając teleportu na estakadę w dolinie mroku schodzą do podziemi nie mogę zejść na drugi poziom ponieważ jest tam woda. Jest jakiś inny teleport w to miejsce? W podziemiach jestem drugi raz
@marek1230 - A przez jamę snorków koło zwalonego drzewa próbowałeś? Niektóre przejścia ( nie teleporty ) są możliwe tylko z zadania wykonywanego w pewnej kolejności.
4 godziny temu, kondotier napisał:
@marek1230 - A przez jamę snorków koło zwalonego drzewa próbowałeś? Niektóre przejścia ( nie teleporty ) są możliwe tylko z zadania wykonywanego w pewnej kolejności.
Nie da rady jak wchodzę jamą napotykam zamknięte drzwi do tego okrągłego pomieszczenia ze zbiornikami
Jak chcesz tam wejść “na chama”, to stajesz frontem do drzwi z krat(maksymalnie blisko), zapisujesz i wczytujesz ten zapis wciskając klawisz ruchu do przodu. Drzwi się uchylą i wpadniesz do tej komory, są tam chyba 3 poltergeisty, pijawka i amunicja do grawiguna oraz do 50-siatki snajperskiej. No i teleport na dach bazy powinności.
Siłowe wejście nic nie da, bo skrypt nie zaskoczy.
@marek1230 Wejdź teleportem ze schowka Striełoka. Reborn 2.50 to podstawowa wersja tego moda.
15 minut temu, kondotier napisał:
@marek1230 Wejdź teleportem ze schowka Striełoka. Reborn 2.50 to podstawowa wersja tego moda.
O dzięki wielkie spróbuję
@marek1230 Nie cytuj postów pod którymi bezpośrednio piszesz. Tego komu chcesz odpowiedzieć, wywołuj takim zamleczonym nickiem.
Godzinę temu, kondotier napisał:
Ale on pyta o sale ze zbiornikami i jak się tam dostać, więc mu napisałem.
A ty mu wrzucasz film z fabuły.
@kondotier Udało się, dzięki wielkie.
@MOS Jak widzisz, nie film z fabuły a droga do teleportu który szukał. Był na błędnej drodze. Gdyby poszedł Twoim sposobem, utknął by. W tym modzie nie da się “oszukiwać”, otwierając sztuczkami przejścia.