Temat dla Graczy

Polecam artykuł obecnym i przyszłym Graczom____http://pclab.pl/art51253.html.

1 polubienie

Ponieważ temat zszedł na manowce zrobię inaczej. Wyjazd zawartość na wysypisko…pozostaje pierwszy post i zasada tematu…można napisać jaką kartę się posiada, jaki model i dlaczego…bez głupiego gadania o fanboyach, Linux, Windows itd. Każdy dodatkowo jeżeli ma ochotę może w kilku słowach opisać dlaczego taka, a nie inna… lub historię posiadanych kart.

Posiadam …AMD HIS 6950 IceQ X Turbo 2GB GDDR5 PCI-E 2xDVI/HDMI/2xMini DP

Dlaczego…ponieważ ma porządne ciche chłodzenie i czas był na zmianę po wielu kartach Nvidia. Uważam że AMD produkuje karty odpowiednie dla swojej ceny.

Obecna karta pozwala mi grać w większość dostępnych gier w pełnych detalach na monitorze HD.

Zastąpiła poprzedni Radeon 4870 i wcześniejszą Nvidia 9800 GTX+.

Opinia…zgadzam się zupełnie z cytatem…

Obecnie, kupując kartę graficzną za 700–800 zł, mamy do wyboru zaledwie trzy układy: GeForce GTX 560 Ti, GeForce GTX 660 oraz Radeon HD 7850. Ten pierwszy jest już dość leciwy, a ten drugi na tyle nowy, że wciąż obowiązuje „podatek od nowości”.

1 polubienie

A ja posiadam Sapphire HD4850 z 500mb pamięci. Jest to najlepsza karta na świecie ponieważ nie stać mnie na inną.

1 polubienie

Całkiem dobra opinia.. … Temat nie jest po to by się przechwalać, jest po to by zobaczyć z jakich kart korzystamy. Nie ważne czy kosztuje 50 zł , czy 2000 zł.

Ja mam HD 7850 ____ ()____i jestem spłukany do zera ! :confused: Ale szczęśliwy że mogę wymiatać na FULL !!!

Aktualnie stałem się posiadaczem nVidia GeForce GTX 550 Ti OC . Jak dla mnie wystarczająca i w przyzwoitej cenie,choć jak kupowałem to była troszkę tańsza niż teraz.