Witam, posiadam grę S.T.A.L.K.E.R Czyste Niebo 1.5.10, na modzie The Faction War (Niedawno przeinstalowywałem). Od jakiegoś czasu mniej więcej co godziny wywala mi bugtrap. Albo w momencie gdy sobie stoje, albo gdy bije pijawke nożem. Zawsze jest jakiś pretekst do bugtrapa. Taki bugtrap mi wypieprza jak sobie stoje, w pewnym momencie gry.
FATAL ERROR
_[error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:priquelsourcesenginexrServerEntitiesscript_engine.cpp[error]Line : 180[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ... clear skygamedatascriptstfwweapon_manager.script:577: C stack overflow stack trace:_
Nie mam pojęcia o co chodzi, a wkurza mnie to. Raz coś zmieniłem w opcjach i chodziło mi pięknie ok 8h bez bugtrapa. A teraz co chwile wywala bez żadnego powodu 
“stack overflow”, przepełnienie bufora? Kojarzę że była łatka na to w skrócie to chyba: http://wrzucacz.pl/file/3861392668106/LuaJIT_EXPERIMENTAL_3.rar
Instalacja
- Robisz kopię zapasową pliku tego lua.JIT.1.1.4.dll jest on w folderze bin.
2.Pobierasz, i z archiwum ten plik lua.JIT.1.1.4.dll kopiujesz do folderu bin, nadpisujesz.
1 polubienie
Plik wygasł..
I własnie sie zoorietnowałem że umieściłem temat w złym dziale 
@Edit tak w ogóle to przeszperałem tfwweapon_manager.script (plik wyrózniny w logu), i przejrzałem linijkę 577
Oto ona " if self.normal_weap_table[item:section()] then " Jakieś sugestie?
A to całe:
npc:iterate_inventory(function (dummy, item)
if item then
if self.normal_weap_table[item:section()] then
weapon_table[item:id()] = item
end
Zaraz znajdę nowy link
OK. http://www62.zippyshare.com/v/30695515/file.html Instalacja w moim poprzednim poście, z różnicą że wrzucasz też plik “shiny”.
1 polubienie
Jakiś bląd przy wypakowaniu WinRAR-em. Pobieralem z 3 razy, ciągle to samo
No rzeczywiście. Taki lekki błąd
z tematem bo tu Lost Alphe się omawia.
Ale pomóc zawsze można. Niech jakiś admin przeniesie to do wątku z modami do Czystego Nieba.
Dobra S.T.A.L.K.E.R. odpalił. Zobaczymy co będzie za godzinę
Dzięki za pomoc
No rzeczywiście. Taki lekki błąd
z tematem bo tu Lost Alphe się omawia.
Ale pomóc zawsze można. Niech jakiś admin przeniesie to do wątku z modami do Czystego Nieba.
Wiem, po napisaniu wątku sie zoorientowałem że to Lost Alpha