Podsumowanie wyników ankiety na AP-PRO.RU z najlepszymi modami - kwiecień 2024 r.
True Stalker został uznany za najlepszy mod miesiąca po raz piąty z rzędu. Drugie miejsce należy do Anomaly, a trzecie wywalczył sobie Łapacz snów. Co ciekawe na piątej pozycji mamy Złotką Kulę, która zadebiutowała w 2017 roku.
- ** (PL)**
- (PL)
- (OBT) (PL)
- (PL)
- (OBT)
- ** (PL)**
- (PL)
- (PL)
- ** (PL)**
-
- (PL)
- (PL)
- ** (**P L )
Źródło: [KLIK]
1 polubienie
Ograłem ostatnio True Stalker i zdecydowanie zasługuje - czy Anomaly 1.5.2 jest na podobnym poziomie trudności rozgrywki czy to bardziej hardkorowy mod?
Anomaly to duży sandbox z wątkami fabularnymi, więc z True Stalker ma niewiele wspólnego.
Jeżeli szukasz bardziej hardkorowego modpacka… Hm, nie wiem - na przykład Gamma na wyższym poziomie trudności.
2 godziny temu, Agrael napisał(a):
Anomaly to duży sandbox z wątkami fabularnymi, więc z True Stalker ma niewiele wspólnego.
Jeżeli szukasz bardziej hardkorowego modpacka… Hm, nie wiem - na przykład Gamma na wyższym poziomie trudności.
Bardziej chodziło mi o to czy Anomaly to bardziej hardkorowy mod - gameplay’em szukam czego podobnego do True Stalker. Coś lekkiego co wciąga po pracy
to zależy jak sobie chcesz grać w Anomaly, można praktycznie jak w normalne mody, a można sobie zrobić hardkorowy survival, opcji i ustawień jest sporo.
1 polubienie