Top 15 Najlepszych Modów: Kwiecień 2024

Podsumowanie wyników ankiety na AP-PRO.RU z najlepszymi modami - kwiecień 2024 r.

True Stalker został uznany za najlepszy mod miesiąca po raz piąty z rzędu. Drugie miejsce należy do Anomaly, a trzecie wywalczył sobie Łapacz snów. Co ciekawe na piątej pozycji mamy Złotką Kulę, która zadebiutowała w 2017 roku. 

•  ** (PL)**
  •  (PL)
  •  (OBT) (PL)
  •  (PL)
  •  (OBT)
  •  ** (PL)**
  •  (PL)
  •  (PL)
  •  ** (PL)**
  •  
  •  (PL)
  •  (PL)
  • ** (**P L )

Źródło: [KLIK]

1 polubienie

Ograłem ostatnio True Stalker i zdecydowanie zasługuje - czy Anomaly 1.5.2 jest na podobnym poziomie trudności rozgrywki czy to bardziej hardkorowy mod?

Anomaly to duży sandbox z wątkami fabularnymi, więc z True Stalker ma niewiele wspólnego. 

Jeżeli szukasz bardziej hardkorowego modpacka… Hm, nie wiem - na przykład Gamma na wyższym poziomie trudności. 

2 godziny temu, Agrael napisał(a):

Anomaly to duży sandbox z wątkami fabularnymi, więc z True Stalker ma niewiele wspólnego. 

Jeżeli szukasz bardziej hardkorowego modpacka… Hm, nie wiem - na przykład Gamma na wyższym poziomie trudności. 

Bardziej chodziło mi o to czy Anomaly to bardziej hardkorowy mod - gameplay’em szukam czego podobnego do True Stalker. Coś lekkiego co wciąga po pracy  

to zależy jak sobie chcesz grać w Anomaly, można praktycznie jak w normalne mody, a można sobie zrobić hardkorowy survival, opcji i ustawień jest sporo.

1 polubienie