TOP 5 najlepsze gry

Moje TOP 5 gierek na PC 1. Stalker (obie części) 2. FEAR (tez wszystko) 3. Diablo 2 (jak dla mnie absolutna legenda) 4. Heroes of Might & Magic 3 (kosior wsród turówek) 5. Clive Barker’s Jericho (wypas, fajne patenty, niezła fabuła)

4 Fallout

Rozumiem, że masz na myśli Fallouta 3?

Ja też napisze 1 Gta 4 - fabuła -bohater 2 Battlefield: Bad Company 2 -Haggard -Multi 3 Red faction Guerilla -Jak nie znosisz kaczora prezydenta to tu możesz się wyżyć :smiley: -Silnik gry 4 Fallout 3 -Odpadające głowy - Cytuje od “K.O.Z.A” Minigun od babci - Urywanie części ciał 5 Gothic - Bezi - hakuna matata (to bug) A to inne gry które lubię: Cs 1.6, CSS, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 dead 2, Modern Warfare 1 i 2, Wiedżmin, TDU, Fear, Garry’s mod, Half life wszystkie części, Burnout Paradaise, Battlefield Hero, Diablo 2 i S.T.A.L.K.E.R (Pisano to z humorem :smiley: ) Edit : 3 zapomniałem napisać

Mój ranking ostatnio się poważnie zmienił. 1.Battlefield: Bad Company 2 -Za wspaniały multi -Totalną demolkę 2.Metro 2033 -Za świat post-apo. -Za klimat. -Za to, że gra trzymała ciągle w napięciu. -Za wspaniałe zakończenie, razem z psychozą, totalnie za super końcówkę gry. 3.S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl -Za klimat. -Za fabułę. -Za laboratoria. 4.Mass Effect i Mass Effect 2 -Za ciekawą fabułę. -Pomysły użyte w grze. -Za świat gry. 5.Fallout 3 -Parę postów wyżej już napisałem za co :slight_smile:

1. TES III Morrowind + dodatki 2. Warcraft III 3. stalker SoC 4. Diablo II 5. World of Warcraft
  1. Max Payne - za klimat i fabułę 2. The Godfather The Game - za klimat, grafikę i elementy gangsterskie 3. Gothic - wprawdzie Mroczne Tajemnice, za fabułę i znakomitego RPG’a 4. Postal 2 - za niezłą rozwałkę, gram dla rozluźnienia 5. F.E.A.R. - za super straszną strzelankę :slight_smile:

1.Stalker SOC 2.fallout3 3.GTA 4 4.True Crime new york city 5.Fable 2 6.call of duty 4 Sorki za 6 ale ja mam 6 ulubionych nie 5.

1. S.T.A.L.K.E.R. (obydwa i niedługo dojdzie CoP)

2. Halo (wszystkie 4 i pewnie dojdzie Halo: Recon)

3. Fallout 3

4. World in Conflict (a jeszcze dodatek Soviet Assault)

5. Test Drive: Unlimited

Stalker(y)

-Klimat.

-Swoboda

-Zona, tak piękna i tak piekielna.

-Elementy RPG

-Post apokalipsa

Halo (wszystkie)

-Fabuła (może idzie i się strzela tylko, ale oplecione jest to fabułą)

-Muzyka

-Ciekawe przerywniki filmowe

Fallout 3

-Post apokaliptystyczna wizja USA

-Fabuła

-Swoboda

-Masa przedmiotów

-Pipboy i VATS

WiC

-Wciąż trwająca zimna wojna

-Działania taktyczne

-Ciekawe misje

TDU

-Tam Dokąd Uwarzasz, czyli swoboda

-Masa aut

-Piękno wyspy

-Nie tylko wyścigi, ale przewożenie klasyków ;]

Wyśmienity pomysł

Moja lista trochę się zmieniła

1 Gothic I i II + Noc Kruka

2 Stalker obie części

3 Wiedźmnin

4 Fable Zapomniane Opowieści

5 Gothic 3

Gothic I i II + Noc Kruka

Uwielbiam je za:

• Brutalny świat w którym nie ma szlachetnych rycerzy i księżniczek w opałach.

• Głównego bohatera.

• Piękny świat (nie chodzi mi o grafikę), żyjący własnym życiem.

• Pełne spolszczenie.

• Za możliwości rozwiązania każdego zadania i sytuacji na wiele sposobów.

• questy

Stalker

Lubie je za:

• To że są podobne do gothica (tzn. brutalny świat, możliwości, “piękno” świata).

• Zbieranie artefaktów i innych rupieci.

• Sposób walki.

• Niektóre NPCty

• Fabułę w SoC

Wiedźmin

Lubię ją za:

• Głównego bohatera.

• Fabułę.

• Questy poboczne.

• System walki, eliksiry, ciekawy sposób rozwoju postaci.

• Brutalny świat.

• Jest made in Poland

Fable

Lubię ją za

• Grafikę.

• Rozwój postaci.

• Fabułę.

• Możliwość wcielenia się w prawdziwego bohatera.

• Wygląd postaci zależny od charakteru.

• NPCty

Gothic 3

• Bo to jest gothic

• Bezimiennego.

• Możliwość zabicia Króla.

• Walkę.

• Niektóre NPCty.

• Nordmar i Varant.

Większość osób z tego tematu chyba już nie zajrzy na te forum, ale kolejne osoby wpisujące się w tym temacie mogą napisać krótko i zwięźle, dlaczego lubią te gry.

Mam prośbę. Możemy napisać dlaczego te gry są najbardziej lubiane przez nas?

1. Return To Castle Wolfenstein 2. S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla 3. Call of Duty 4. Mortyr 5. Medal of Honor
  1. S.T.A.L.K.E.R. (obydwa i niedługo dojdzie CoP) 2. Halo (wszystkie 4 i pewnie dojdzie Halo: Recon) 3. Faces of War i Soldier: Ludzie Honoru (dwie gry z jednej serii) 4. World in Conflict (a jeszcze dodatek Soviet Assault) 5. Test Drive: Unlimited

Wg. mnie najlepszymi grami są: 1. S.T.A.L.K.E.R. (obie części) 2. Call of Duty 4:Modern Warfare 3. Call of Duty:World at War 4. BioShock 5. Warhammer 40k:Dawn of War II

Mógłbyś napisać to normalnie, bo nie wiedział na początku o co chodzi.

Mógłbym i tak zrobię, ale ta nazwa znacznie bardziej pasuje do tej gry :stuck_out_tongue:

Gothic (wszystkie oprócz “Świtu Bugów”)

Mógłbyś napisać to normalnie, bo nie wiedział na początku o co chodzi.

To tak:

1. TES 3 Morrowind +dodatki

2. Gothic 2 + NK

3. AoE 3 + dodatki

4. Seria TW

5. Diablo 2

Nie pisałem całych nazw bo to są bardzo znane tytuły.

Stalker (wszystkie części) Gothic (wszystkie oprócz “Świtu Bugów”(tzn.Zmierzchu Bogów)) Warhammer 40k: Dawn of war (grałem tylko w podstawkę i Dark Crusade) Campany of Heroes (grałem tylko w podstawkę) Wiedźmin Kolejność przypadkowa

1.Stalker (wszystkie częsci) 2.CoD MW 3.Fallout3 4.Medal of honor airborne 5.Unreal tournament 3

Moje Top 5: 1. Kroniki Riddicka - Ucieczka z Butcher Bay 2. Stalker Shadow of Chernobyl 3. Gothic( wszystkie części) 4. Warhammer 40000 Dawn Of War Soulstorm 5. Battlefield 2

Top 5: 1. Fear Combat (za unarmed majstersztyk, zadyma darmowa na sieci!!!) 2. Stalker (obie części za klimat i możliwości modyfikacji) 3. Crysis (grafika) 4. Mediewal Total War 2 (czasami pyknąć jakąś bitewkę) 5. Quake 1 (bez niej nie było by reszty)