Moje TOP 5 gierek na PC 1. Stalker (obie części) 2. FEAR (tez wszystko) 3. Diablo 2 (jak dla mnie absolutna legenda) 4. Heroes of Might & Magic 3 (kosior wsród turówek) 5. Clive Barker’s Jericho (wypas, fajne patenty, niezła fabuła)
4 Fallout
Rozumiem, że masz na myśli Fallouta 3?
Ja też napisze 1 Gta 4 - fabuła -bohater 2 Battlefield: Bad Company 2 -Haggard -Multi 3 Red faction Guerilla -Jak nie znosisz kaczora prezydenta to tu możesz się wyżyć -Silnik gry 4 Fallout 3 -Odpadające głowy - Cytuje od “K.O.Z.A” Minigun od babci - Urywanie części ciał 5 Gothic - Bezi - hakuna matata (to bug) A to inne gry które lubię: Cs 1.6, CSS, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 dead 2, Modern Warfare 1 i 2, Wiedżmin, TDU, Fear, Garry’s mod, Half life wszystkie części, Burnout Paradaise, Battlefield Hero, Diablo 2 i S.T.A.L.K.E.R (Pisano to z humorem
) Edit : 3 zapomniałem napisać
Mój ranking ostatnio się poważnie zmienił. 1.Battlefield: Bad Company 2 -Za wspaniały multi -Totalną demolkę 2.Metro 2033 -Za świat post-apo. -Za klimat. -Za to, że gra trzymała ciągle w napięciu. -Za wspaniałe zakończenie, razem z psychozą, totalnie za super końcówkę gry. 3.S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl -Za klimat. -Za fabułę. -Za laboratoria. 4.Mass Effect i Mass Effect 2 -Za ciekawą fabułę. -Pomysły użyte w grze. -Za świat gry. 5.Fallout 3 -Parę postów wyżej już napisałem za co
- TES III Morrowind + dodatki 2. Warcraft III 3. stalker SoC 4. Diablo II 5. World of Warcraft
- Max Payne - za klimat i fabułę 2. The Godfather The Game - za klimat, grafikę i elementy gangsterskie 3. Gothic - wprawdzie Mroczne Tajemnice, za fabułę i znakomitego RPG’a 4. Postal 2 - za niezłą rozwałkę, gram dla rozluźnienia 5. F.E.A.R. - za super straszną strzelankę
1.Stalker SOC 2.fallout3 3.GTA 4 4.True Crime new york city 5.Fable 2 6.call of duty 4 Sorki za 6 ale ja mam 6 ulubionych nie 5.
-
S.T.A.L.K.E.R. (obydwa i niedługo dojdzie CoP)
-
Halo (wszystkie 4 i pewnie dojdzie Halo: Recon)
-
Fallout 3
-
World in Conflict (a jeszcze dodatek Soviet Assault)
-
Test Drive: Unlimited
Stalker(y)
-Klimat.
-Swoboda
-Zona, tak piękna i tak piekielna.
-Elementy RPG
-Post apokalipsa
Halo (wszystkie)
-Fabuła (może idzie i się strzela tylko, ale oplecione jest to fabułą)
-Muzyka
-Ciekawe przerywniki filmowe
Fallout 3
-Post apokaliptystyczna wizja USA
-Fabuła
-Swoboda
-Masa przedmiotów
-Pipboy i VATS
WiC
-Wciąż trwająca zimna wojna
-Działania taktyczne
-Ciekawe misje
TDU
-Tam Dokąd Uwarzasz, czyli swoboda
-Masa aut
-Piękno wyspy
-Nie tylko wyścigi, ale przewożenie klasyków ;]
Wyśmienity pomysł
Moja lista trochę się zmieniła
1 Gothic I i II + Noc Kruka
2 Stalker obie części
3 Wiedźmnin
4 Fable Zapomniane Opowieści
5 Gothic 3
Gothic I i II + Noc Kruka
Uwielbiam je za:
-
Brutalny świat w którym nie ma szlachetnych rycerzy i księżniczek w opałach.
-
Głównego bohatera.
-
Piękny świat (nie chodzi mi o grafikę), żyjący własnym życiem.
-
Pełne spolszczenie.
-
Za możliwości rozwiązania każdego zadania i sytuacji na wiele sposobów.
-
questy
Stalker
Lubie je za:
-
To że są podobne do gothica (tzn. brutalny świat, możliwości, “piękno” świata).
-
Zbieranie artefaktów i innych rupieci.
-
Sposób walki.
-
Niektóre NPCty
-
Fabułę w SoC
Wiedźmin
Lubię ją za:
-
Głównego bohatera.
-
Fabułę.
-
Questy poboczne.
-
System walki, eliksiry, ciekawy sposób rozwoju postaci.
-
Brutalny świat.
-
Jest made in Poland
Fable
Lubię ją za
-
Grafikę.
-
Rozwój postaci.
-
Fabułę.
-
Możliwość wcielenia się w prawdziwego bohatera.
-
Wygląd postaci zależny od charakteru.
-
NPCty
Gothic 3
-
Bo to jest gothic
-
Bezimiennego.
-
Możliwość zabicia Króla.
-
Walkę.
-
Niektóre NPCty.
-
Nordmar i Varant.
Większość osób z tego tematu chyba już nie zajrzy na te forum, ale kolejne osoby wpisujące się w tym temacie mogą napisać krótko i zwięźle, dlaczego lubią te gry.
Mam prośbę. Możemy napisać dlaczego te gry są najbardziej lubiane przez nas?
- Return To Castle Wolfenstein 2. S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla 3. Call of Duty 4. Mortyr 5. Medal of Honor
- S.T.A.L.K.E.R. (obydwa i niedługo dojdzie CoP) 2. Halo (wszystkie 4 i pewnie dojdzie Halo: Recon) 3. Faces of War i Soldier: Ludzie Honoru (dwie gry z jednej serii) 4. World in Conflict (a jeszcze dodatek Soviet Assault) 5. Test Drive: Unlimited
Wg. mnie najlepszymi grami są: 1. S.T.A.L.K.E.R. (obie części) 2. Call of Duty 4:Modern Warfare 3. Call of Duty:World at War 4. BioShock 5. Warhammer 40k:Dawn of War II
Mógłbyś napisać to normalnie, bo nie wiedział na początku o co chodzi.
Mógłbym i tak zrobię, ale ta nazwa znacznie bardziej pasuje do tej gry
Gothic (wszystkie oprócz “Świtu Bugów”)
Mógłbyś napisać to normalnie, bo nie wiedział na początku o co chodzi.
To tak:
-
TES 3 Morrowind +dodatki
-
Gothic 2 + NK
-
AoE 3 + dodatki
-
Seria TW
-
Diablo 2
Nie pisałem całych nazw bo to są bardzo znane tytuły.
Stalker (wszystkie części) Gothic (wszystkie oprócz “Świtu Bugów”(tzn.Zmierzchu Bogów)) Warhammer 40k: Dawn of war (grałem tylko w podstawkę i Dark Crusade) Campany of Heroes (grałem tylko w podstawkę) Wiedźmin Kolejność przypadkowa
1.Stalker (wszystkie częsci) 2.CoD MW 3.Fallout3 4.Medal of honor airborne 5.Unreal tournament 3
Moje Top 5: 1. Kroniki Riddicka - Ucieczka z Butcher Bay 2. Stalker Shadow of Chernobyl 3. Gothic( wszystkie części) 4. Warhammer 40000 Dawn Of War Soulstorm 5. Battlefield 2
Top 5: 1. Fear Combat (za unarmed majstersztyk, zadyma darmowa na sieci!!!) 2. Stalker (obie części za klimat i możliwości modyfikacji) 3. Crysis (grafika) 4. Mediewal Total War 2 (czasami pyknąć jakąś bitewkę) 5. Quake 1 (bez niej nie było by reszty)