True Stalker

@Mayer99 Jestem już dawno po tej misji, ale mi normalnie zaliczyło. Mogę ci ewentualnie podesłać zapisy i sprawdzisz czy zadziała.

A pamiętasz może o której godzinie czasu gry robiłeś tę misję…? On robił wieczorem, a ja tam byłem rano i może ma to związek ze spawnem pijawek…:thinking: Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Art raczej pod tekstury się nie zapadł, bo nie widziałem go nawet na detektorze…mam nadzieję…

@MaklerR, ruszyła gra po zainstalowaniu OpenAL, ale nie mam dźwięku. Może zły pobrałem z neta, nie wiem. Co radzi mi szanowne gremium?

Cholera, nie ma w ogóle dźwięku komp. Ale zdupcyłem tym pobranym OpenAL-em.

@metek58 Hmm, a sprawdź czy nie przestawiło ci urządzenia do odtwarzania

Po instalacji takich programów Windows lubi trochę nakręcić

59 minut temu, Mayer99 napisał(a):

której godzinie czasu gry robiłeś tę misję

Ja to robiłem o tej godzinie.

Tam mam na 100. Odszedłem od kompa i jak po jakimś czasie wygaszacz ekranu zrobił zanik wizji, pojawił się dźwięk i ucieszyłem się, ale po powrocie wizji na ekran, komp znów zamilkł. Może wirusek mnie dopadł?

Znaczniki mi zniknęły z mapy i minimapy.

Już jest głos. Ustawiłem głośniki jako domyślne. Chyba instalacja OpenAL coś namieszała. Sprawdzę jeszcze w grze.

5 minut temu, LisKot napisał(a):

Znaczniki mi zniknęły z mapy i minimapy.

X chyba wyłącza/włącza

Tom3kb:

Intel r pentium r cpu g4560@ 3,50 ghz 3,50 ghz

zainstalowana pamięć 8,00 gb

64 bity sys. operacyjny

7

3 godziny temu, LisKot napisał(a):

Ja to robiłem o tej godzinie.

Ja tam byłem o 13 i wypadły mi tylko kropelki…czekałem do 20 czasu gry : load/load/load i 2 art za nic się nie pojawia! Spróbuje jeszcze zrobić 1 podejście do tej anomalii nieco później - pod wieczór, tak żeby skrypt z poszukiwaczem artów sie odpalił…Nie mam pomysłów więcej …lipton

EDIT: dodaje plik save’a jak co…

kordon roaming.scop

Wy też nie macie animacji używania przedmiotów w quickslotach? Trochę szkoda jak wyłączyli bo te z Gunsligera były TOP.

@LisKot Ello! Mógłbyś spr ten mój save plz…bo mnie zaraz trafi szlaczek…I chyba poproszę jednak o Twój save z tego momentu gry…

@Mayer99 Daj mi chwilę.

@Mayer99 Wczytałem twój zapis i był tam tylko 1 artefakt.
Mogę ci podesłać mój, ale mogłem podjąć inne decyzje w zadaniach.

b1.scop

Wydałeś stalkera Sidowi ? - Ja nie

Wydałem Stalkera Sidowi i oddałem artefakt, ale pomogłem temu drugiemu i nie odebrałem mu artefaktu.

To może przez to, że ja nie wydałem go… Ten 2 stalker to ten, który postawił całą wioskę na nogi dla beki, że pseudopsy atakują?

@Mayer99 Tak.

@LisKot @Mayer99Ja nie wydałem tego stalkera co w trupie zostawił pda Sidowi ale artefakt oddałem, też mi został trzeci punkt do sprawdzenia odnośnie artefaktów ale to dopiero 26-27 będę mógł sprawdzić to dam znać.

No to jak nie ma spawnera do tego - to albo od nowa albo bye bye true blue baby i luv You