Ma ktoś może jeszcze rozpakowany plik z Particles.xr z True Stalkera 1.5?..nie mogę zmusić żadnego unpackera do wypakowania db, a chcę zaadoptować dodatek z holywood FX 3.1 od Anomaly.
Miedługo wrzucę ten dodatek zaadoptowany także do Lost Alphy DC razem i z polonizacją przystosowaną do Definitive car pack addon
.nie mogę zmusić żadnego unpackera do wypakowania db
Wcześniej @Szczepan9205 zapodał parę unpackerów. Ten ostatni (Распаковщики ОП2.1) powinien zadziałać.
Trzeba było chyba tylko podmienić nazwę folderu config na configs
Po zainstalowaniu wszystkiego jak pisał Agrael nadal wywala w pulpit nie mogę True Stalkera postawić na nogi nie wiem co jest zgrane ale ok udało się jakoś odpalić widzę ze spolszczenie dziala elegancko graficznie bardzo ladny zobaczymy jak dzialac bedzie.
Witajcie.
Wczoraj dla testu postawiłem TS 1.5, niestety nie mam czasu grać od nowa, ale przypomniałem sobie o jednej wątpliwości . Żeby ją rozwiać poszukuję sejwa jak najbliżej momentu ostatniej rozmowy Topora z Termitem na Farmie (Kordon) zanim stajemy się Żurawliowem i lądujemy na Agropromie.
Przed wyruszeniem do Nowoszepełyczi - jak wiesz - i tak zaliczymy Kordon. Porozmawiaj z Wilkiem, wykonaj pewne zadanie, a później porozmawiaj z Jurokiem, który będzie siedział przy ognisku.
Przed wyruszeniem do Nowoszepełyczi - jak wiesz - i tak zaliczymy Kordon. Porozmawiaj z Wilkiem, wykonaj pewne zadanie, a później porozmawiaj z Jurokiem, który będzie siedział przy ognisku.
nie chciało mi się latać po zonie spawner do wioski kotów i to był błąd po bożemu i jest Juroka
Ukończyłem wczoraj moda i powiem szczerze, że zaskoczył swoim zadbaniem o szczegóły oraz wartką akcją. Dobra pozycja na powrót do gry w Stalkera, przede wszystkim z elementami dodającymi trochę świeżości. Wiadomo, czy twórcy planują kontynuację?
Moda robili 8 lat więc nawet jeśli planują to patrząc na to możesz na nią trochę poczekać
A tak na serio to wątpię, jeśli nie zostawili sobie czegoś dotychczas praktycznie “gotowego” na coś w stylu dlc to bym nie liczył na jakieś dodatki/rozszerzenia. Bo jeśliby mieli zrobić teraz od zera coś w takiej jakości to nie jest robota na 5 minut.