@Agrael Jest mały problemik. W paczce do pobrania są wszystkie trzy części moda, ale do oddzielnego instalowania. Po skończeniu części Apokalipsa, zainstalowałem Poszukiwaczy i trochę pograłem. I tu wyszedł ten problemik, bo nie mam gdzie się podzielić odczuciami. Ten temat został z automatu przypisany części Apokalipsa. Moim zdaniem, najlepiej byłoby zrobić dział dla tych modów, a aktualny #1 pozostawić wspólny ( ze względu na jedno pobieranie ), lecz z konieczną informacją, że każdą część instalujemy oddzielnie po zaznaczeniu jej w instalatorze. Ten obrazek który jest, dotyczy cz.Apokalipsa.
A następnie w nowym dziale zrobić trzy tematy dyskusyjne, dla każdej części oddzielne i ewentualnie poradnikowe, też oddzielne. Te moje wszystkie wpisy o Apokalipsie, trzeba przenieść, a wstawkę trylogii zamknąc dla wpisów.
Już teraz daję jedną wspólną poradę instalacyjną. Po zainstalowaniu moda, jeszcze przed zrobieniem skrótu pulpitowego, jego oryginalną długą nazwę z grażdanką, musimy zmienić na krótką beż grażdanki.
Zrobiłem kilka zrzutów tak dla poszczególnych części ( do wstawienie w #1 tematu dyskusyjnego, Jak i rozszerzony “poradnik” korzystania z instalatora.
Zrzuty dla poszczególnych części.
Spoiler

Instalacja
Spoiler
Wybór części w instalatorze
Apokalipsa
Poszukiwacze
Filozofia Wojny
Użycie instalatora dla opcji instalowania
Wybór dysku do instalacji
Wybór katalogu do instalacji
Wybór siatki celowników dla monitora
Zezwolenie na wykonanie skrótu pulpitowego. Bez zezwolenia można zrobić samodzielnie od silnika.
Instalowanie lub aktualizacja bibliotek dla sinika moda
Po zrobieniu tematów i wykorzystaniu zrzutów ( lub po zaniechaniu ) wpis zamknij lub nawet usuń.