Ulubiona rzecz

Widz?, ?e nikt ie pisze o Zewie, wi?c sam postanowi?em stworzy? temat:

A wi?c moj? ulubion? rzecz? z CoP’a jest ok?adka (xD), na prawd?, ale tak w grze, to raczej okolice Jupitera, gdy? lata tam duuu?o chimer i duuuuu?o fajnych rzeczy ma “Hawajczyk”.

Jest fajny klimat ale jak dla mnie to zbytnio przesadzili z tym s?o?cem … Ale dobrze ?e ma?o stalkerów jest w Strefie to akurat mi si? bardzo spodoba?o. Ulubionym moim miejscem jest Janów oraz baza w Prypeci. W Prypeci przesadzili z mono-litowcami i mutantami. Za du?o ich jest.

Popieram Ducha. Jak dla mnie ta cz??? jest najgorsza gdy? nie ci?gnie mnie tak do Prypeci jak do Kordonu. W Soc non stop siedz? w Kordonie a w Zewie nie ma jak.

Najlepsz? rzecz? s? dla mnie takie medykamenty ?eby emisj? prze?y? bo po nich mdlejemy. Zawsze to wykorzystywa?em jak gdzie? przespa? si? nie mog?em.

Ulubiona rzecz? Pocztowki w pudelku - szczegolnie ta ze zdjeciem sarkofagu.

Mapka,Obrazek na pude?ku i oczywi?cie ma?e wymagania;)

Tak masz racj?. Dzi? popatrza?em na obrazek i nagle mnie natchn??o i oczywi?cie gram

A z wymaganiami si? nie zgodz?.

Wed?ug mnie najlepsze s? nowe medykamenty no i dodanie masek/he?mów oraz narz?dzi.Podoba mi si? te? pomys? z dokumentami które mo?na potem sprzeda? Sowie.Dobrze ?e twórcy zadbali o to ?e ka?da bro?/kombinezon maj? odmienne mo?liwo?ci ulepsze?.

Tak jak koledze wy?ej mi te? podobaj? si? nowe medykamenty. Dobrze te? zrobili szukanie artefaktów w anomaliach bo w cieniu czarnobyla to wala?y si? wrz?dzie jak kurz

Nowe apteczki, energole itp. ssa niesamowicie. Jak dla mnie to bylo nie do przebolenia. Czekanie 5 min., az sie zycie zregeneruje.

Przypisanie 4 klawiszy szybkiego dost?pu do rzeczy z plecaka , tego mi bardzo brakowa? gdy podczas walki musia?em szukac po plecaku radioaktywnego zastrzyku czy napoju energetycznego .

Podoba?o mi si? mo?liwo?? pod szybki wybór wzi?cia 2 ro?nych broni np. 2 karabin i karabin snajperski.

Dobra tez jest ok?adka kole? z bazookom