@Szczepan9205 Dzięki , ale ja o tej skrzynce wiedziałem , że trzeba oddać Barmanowi . Tylko nie wiedziałem jak będzie lepiej wykonać zadanie , a podpowieć była do @Karozilla. Może trochę źle napisana.
@kanon1022Wiem. Pierwsza część tego co napisałem była skierowana do Ciebie bo chciałem, żebyś wiedział, że jest jeszcze drugi sposób przejścia Wysypiska ![]()
A druga część była głównie do ogółu bo ludzie bardzo często mają odpowiedź przed samym nosem i jej nie widzą mimo, że my - tłumacze staramy się pisać tak, żeby było jak najbardziej zrozumiale i nie było trzeba szukać pomocy na forum😛
A kurde tak faktycznie a ja się męczę i klnę na wszystkio xDD Ok już dziękuję xD rozkojarzona jestem xDD
@Szczepan9205 Dzięki, wziąłem zadanie na jakiegoś Arta znalazłem PDA , komu najlepiej go oddać.
Czy instalka jest w robakach czy tylko ja tak mam? w trakcie instalacji wywala mi takie coś? o co tu loto?
@cez137 no, a w czym ma być instalator jak rosyjski mod, będzie w robalach.
Co do komunikatu to strzelam, że może przywalił się do polskich liter w ścieżce, zmień sobie nazwę np na Upadly Bog.
A po 2., to jak wyżej - lepiej nie dawaj w nazwach folderów znaków diakrytycznych.
Mam prośbę, nie mogę znaleźć ciała przyjaciela Astrologa w Martwym Mieście, proszę o podpowiedz.
Wziąłem zadanie na jakiegoś gościa , Arta znalazłem PDA , komu najlepiej go oddać.
Edytowane sobota o 21:28 przez kanon1022
@tom3kb @Meta usunąłem polskie znaki, niestety nic to nie dało, nadal to samo, najgorsze że nawet nie wiem ocb przez te robaczki
A może ja nie mam wszystkich plików? czy to są wszystkie pliki moda? ściągane z google drive, fix i spolszczenie mam osobno
@cez137 Z zaleceniem od Mety zainstalowałem bez problemów. Pliki u mnie wyglądały tak:
Z uruchomieniem moda już nie jest tak fajnie. ![]()
Po usunięciu kilku plików poszło, ale nie jestem pewien czy czasem nie powinienem ich podmienić.
@LisKot hmm? wyglądają podobnie, różnią sie praktycznie tylko grafikami, u mnie po prostu tak się nazywają, instalacja jest banalnie prosta bo to repack, nie mam pojęcia co tu może być nie tak, co Ty tam usuwałeś? skąd pobierałeś moda? ja próbowałem jeszcze później z megi ale taki miałem słaby transfer że dałem sobie spokój @Szczepan9205 rzuć okiem, może Ty coś mądrego wymyślisz?
1 minutę temu, cez137 napisał(a):
co Ty tam usuwałeś?
@cez137 Było parę plików z dopiskiem kopia w cyrylicy, ale to już po pobraniu.
3 minuty temu, cez137 napisał(a):
u mnie po prostu tak się nazywają
Spróbuj zmienić nazwy na takie jakie są u mnie.
4 minuty temu, cez137 napisał(a):
ja próbowałem jeszcze później z megi
Wywaliło mi limit transferu, ale coś się zepsuło i całe się jednak pobrało.
Agrael, ślicznie dziękuję za grzeczność, pozdrawiam.
@cez137 Ja moda pobrałem z Google Drive i wszystko u mnie się zainstalowało bez problemu - mnie tylko zastanawia fakt dlaczego u ciebie pliki, które pobrałeś nazywają się data2-005 i data3-007 gdzie nie powinny mieć takiej nazwy tylko powinny nazywać się data2.dat i data3,dat + zauważ, że ostatni plik .dat nazywa się u ciebie jak należy bez żadnego dopisku 00.
Weź może skasuj z nazw te dopiski 005 i 007 bo ich nie powinno w ogóle tam być chyba, że przeglądarka Ci coś źle pobrała, albo Twój system jakimś cudem nadaje im takie nazwy… Potem spróbuj odpalić instalator i zobacz czy wtedy się zainstaluje - z usuniętymi dopiskami 005 i 007 czy nie, bo patrząc na zrzuty z poprzedniej strony to podczas instalacji instalator chyba poprosił Cię o włożenie dysku nr.2 gdzie nie powinien w ogóle o coś takiego prosić tylko teraz pozostaje kwestia czy problem powoduje zła nazwa plików, czy coś Ci się po prostu źle pobrało z Google Drive (zgaduję tylko oczywiście, że może chodzić o złą nazwę lub coś się źle pobrało, ale z krzaczków w instalatorze widziałem symbol “#2” na Twoich zrzutach co mi zasugerowało, że instalatorowi może chodzić o dysk nr.2, który w tym przypadku jest archiwum nr.2 czyli data2 lub data3 - kilkanaście lat temu jak byłem młodszy to zazwyczaj jak się przeglądało to co zawiera dysk CD czy DVD z grą to zawierał właśnie kilka plików o rozszerzeniu .dat i do tego był plik .exe instalki i to wszystko stąd skojarzyłem, ale mogę się oczywiście mylić).
@Szczepan9205 @LisKot no, tak myślałem że Szczepan wymyśli coś sensownego
30 minut temu, Szczepan9205 napisał(a):
Weź może skasuj z nazw te dopiski 005 i 007 bo ich nie powinno w ogóle tam być
O to chodziło, mod się zainstalował i bez problemu go odpaliłem, widocznie chrome coś pochrzanił, wymyślcie coś z tą ciemnicą bo przecież tak się nie da grać, jest po 11:00 a ciemno jak o 20:00, jasność podkręciłem ale jak widać średnio to wygląda żeby nie powiedzieć że źle
Panowie, jestem na MW i mam częste wyloty z takim logiem, co to oznacza?.
FATAL ERROR
[error]Expression : 0
[error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell
[error]File : C:\xray\stcop_engine\src\xrGame\ui\UIDragDropListEx.cpp
[error]Line : 674
[error]Description : there are no free room to place item
Teraz się połapałem, że jak nacisnę menu ekwipunku to mam wylot, literę i .
pierwszy wylot, walka w kordonie z bandytami na północnym posterunku
[error][ 487] : Próbowano uzyskać dostęp do nieprawidłowego adresu.