Powinienem dostac w/w maszynkę od jajogłowych po zadaniu na o21 ale nie dostałem. Chyba że się mylę. Ale przydała by się taka szprycownica. Poza tym z pieniędzmi nie mam problemu i stać mnie obecnie na 10_15 kartridzy kombinowanych.
@tom3kb Nie ma go. Przejrzałem nagranie z rozgrywki. Jajogłowy mi go nie dał.
Jak masz save-y z początku questa, lub z momentu przed odbieraniem nagrody to spróbuj odpalić i zobaczyć czy pójdzie. Jak nie to chyba trudno, ewentualnie może spawnerem można je dodać?
@tom3kb tą leczajke od naukowców to dostaje się po X-16. Problem rozwiązany
@Mnieciu- chyba nie mylę modów, ale musisz z tą leczajką uważać, bo to pożeracz środków medycznych. W ostrej walce, możesz szybko bez nich zostać. Czasem lepiej leczyć się “ręcznie”.
Ale tam sobie można w niej każdą opcję wyłączyć, czyli jeśli nie chcemy żeby dawała leki to ją wyłączamy, nie chcemy energetyka to też itd.
@kondotier ma oddzielne kartridże, które natychmiastowo leczą.
Nie wnikałem w jej możliwości. Ostrzegłem tylko przed nieprzyjemnościami możliwymi przy jej nieuważnym zastosowaniu. A co kto sobie ustawi, jego wola.
Ja ją ostatecznie całkowicie wyłączyłem, po którejś z bitew. Odgłosy jakie wydawała podczas działania, przeszkadzały mi.
Moje podpowiedzi nie są nakazem. Zacytuję tu Jurka Owsiaka: Róbta co chceta
.