Używanie rubli

Siemka :slightly_smiling_face: !

Jak robiłem mój pierwszy poradnik instalacji addona, to pytałem, czy dostane ruble. Otrzymałem odpowiedź, że nie przyznajecie ich od dawna, bo nie mozna ich do niczego użyć i tutaj mam małą propozycję:

• Kupowanie ozdób na profil np ramka zdjęcia profilowego:

• lub jakiś tytuł pod zdjęcie profilowe:

A cały “sklep rubli” polecałbym dać tutaj:

A ikonka, to mógłby być wózek sklepowy :shopping_cart:

Zajęło by to trochę czasu, ale przynajmniej byłoby te ruble na coś wydać :slightly_smiling_face:

Jeżeli Wy bracia stalkerzy macie jakieś pomysły, to dajcie znać. Wszystko zdecyduje administracja :slightly_smiling_face:

Pozdrowienia :blush:

Wszystko można wymyślić i było dużo planów, tylko zwyczajnie ni ma komu robić i/lub czasu nie ma, niestety. Dopóki popyt na takie coś jest niewielki, to tym bardziej.

2 Likes

Podstawowy problem teraz też niestety jest taki że IPB zaczyna robić dość dziwne zmiany licencyjne. Chcą też zablokować/ograniczyć tworzenie dodatków w 5. Nie wiadomo jak długo będzie wsparcie dla 4. Trochę mam problem nawet co zaproponować teraz długofalowo :frowning:

@portals na spokojnie, to tylko propozycja :slightly_smiling_face:

Offtop. Ale od razu zapytam. Za co przyznawazne sa te obrazki pod profilem? Portals ma radiostacje, Szogun obrzyna, a Meta narzedzia.

Danieldino - piktografia, ładnie wygląda, jak mój zeszyt z 1972 roku (1 klasa podstawówki). :slightly_smiling_face:

W dniu 30.11.2024 o 14:51, danieldino napisał(a):

Za co przyznawazne sa te obrazki pod profilem?

Odnoszą się do grup, Grupy i rangi na forum tabelka.

1 Like

ROZUMIEM, że teraz w nowym miejscu cały ten temat wylądował w koszu i jest do KASACJI. :wazne: :exclamation_question_mark:

Nie, skąd taki pomysł?