Wybierać nie wybiera ale korzystać będzie, a jak jej wybór pokrywa się z moim to się cieszy, że niby po jej woli. Niech żyje w błogiej świadomości, że uczestniczy w wyborze.
Postanowiłem jakby zakończyć ten temat i mój ( były ) problem. Kupiłem w Lipcu laptopa Asus GL552VW i mogę powiedzieć , że jest świetny i mogę obalić mit , że " Laptopy nie są do grania ".
Co z tego? Za tą cenę w której kupiłeś tego laptopa można by złożyć PieC z kartą o klasę wyższą od twojej. Tak z ciekawości - jaki to dokładnie model?
za 3500zł to wyszłaby dość mocna konfiguracja. Już za 2k masz kompa który wystarczy do grania w dość komfortowych warunkach.
Karta Graficzna : GTX 960M
Procesor : Intel i7 6700HQ
RAM : 8GB
Procesor gicior, ale karta graficzna to trochę grat. Pograsz, ale nie poszalejesz.
Ciut gorsza od mojej 750Ti, ale po co taki procesor do takiej karty. Nie lepiej było i5+mocniejsza grafika? Chyba, że jeszcze do pracy używasz jak ja.
Dziękuję. I jeszcze poproszę cenę zakupu…
Cena po to żebyś mi powiedział , że popełniłem błąd.
~3,5k w komputroniku
Nie . Sam wiesz że mam rację. Ale czymś musiałeś się kierować przy kupnie laptopa, być może mobilność tego urządzenia jest ci niezbędna np. w pracy?
Kupując laptopa jest większa wygoda niż przy stacjonarce. Używasz laptopa gdzie chcesz , jak chcesz to nawet do telewizora podłączysz i pograsz jak na konsoli.
Rozumiem i dziękuję za odpowiedz. Czepiać się nie chciałem, wybacz jeśli tak to odebrałeś.
Tak to trochę odebrałem , ale spoko.
ja tam zagorzałym wrogiem laptopów jestem. Rozmiar ma znaczenie
23 - 25 cali monitor, łatwa wymiana podzespołów, … - laptop mi tego nie da, potwierdzam opinię Mniecia