Wasz pierwszy mod

Lost Alpha.

Wtedy ten mod wydawał się taki trudny, ale grałem w wersje gdzie po zabiciu handlarzy, można było zabrać cały ich ekwipunek, więc zbliżając się ku centrum zony można było fajnie się zaopatrzyć.

Pierwsze wrażenia to było wow, jak wszystko jest rozbudowane i ładne. Nowe mapy zrobiły duże wrażenie. Do dziś uznaje że to najlepszy mod do stalkera, a pierwsza styczność z x-18 sprawiła że później żaden lab nie był mi już straszny

No, @Sin_member ja też czasami bałem się chodzenia do labów w modach i w serii S.T.A.L.K.E.R. Najlepsze to, że zawsze wyciszałem grę aby nie słyszeć potworów XD

Lost Alpha to mówi samo za siebie :person_beard:

1 polubienie

Witam Mój pierwszy mod to Tajne Ścieżki drugi NS. Pozdro.

1 polubienie

Tak Suchy1280 - to bardzo dobry mod, mam na tapecie i pogrywam czasem w niego.

Ręki sobie uciąć nie dam ale pewnie Priboi Story przez Cd Action bo był dodawany do “gazety” z Cieniem w 2011, a tak bardziej w mody oficialnie na forum wsiąkłem w 2014r.

Ps. Chyba, że wcześniej jakaś wersja Oblivion Lost 2.0/2.2?

@edit

Jeszcze z pamięcią nie tak źle jak widzę.

Witać, dwójka też była i też dobra, ale ta ostatnia Alpha EE też robi robotę, chociaż gram już jakiś miesiąc to powiem tak, nie mogę się do niej przyzwyczaić cały czas jest jakaś obca, surowa, dziwna poniekąd, za to ją lubię bo reszta modów jest taka przyswajalna że tak to ujmę szybko się “oklepują” ale Alpha nie ciekawe czy S2 będzie podobny bo dobre to jest. Pozdrawiam.

Ja pierwszym modem jaki ograłam to był Wiatr Czasu :grin: