Wasza gra

Jak według Was powinna wyglądać gra ? Dla mnie to połączenie :
… Far Cry 2 (za płynność przy wysokich parametrach, oraz gładkość prowadzenia pojazdów pomimo, że to nie samochodówka)
… Crisis (za fizykę…podobały mi się te ścinane drzewa)
… Metro 2033, Fear (za klimat)
… oczywiście stalki (za klimat, pomysł prowadzenia dialogu, naprawy broni, modyfikacje sprzętu, handel),
… dobry scenariusz, oczywiście spolszczona,
… wybór widoku fpp/ tpp.

Bardzo dobre pytanie Piotr …zmieści się myślę wiele pomysłów w tym temacie. Każdy gracz ma swoje wyobrażenie doskonałej gry… Zaprośmy więc wszystkich do dyskusji, a ja podam swoją…
Moja doskonała gra to połączenie..:
…Fallout3 za klimat i grafikę (mimo że góruje odcień szarości, nie ma sobie równych)
…Stalker i Fallout3 za to co pisze Piotr
…dobry i wydajny silnik graficzny ( ale która.? )
…Half-Live 2 za scenariusz i ciekawą akcję

Metro 2033 - Za ciekawy wygląd podziemi,klimat, bardzo dobrą grafikę i dostateczną optymalizacje.Jednak poziomy zewnętrze są dla mnie co najmniej słabe.

Stalker - Za fabule,klimat i wygląd poziomów zewnętrznych.

Far Cry 2 - Za bardzo dobrą optymalizację i otwartość terenu.

Half-Live 2 - Za fabułę i stabilność i świetne SDK Szkoda że silnik jest tak przestarzały.

• FEAR i Dead Space za niesamowity klimat

• Fallouty za świat gry

• Max Payne za Bullet time

• Stalker za wszystko a najbardziej za artefakty ,kocham je zbierać może dlatego że się tak świecą :slightly_smiling_face:

• Metro 2033 za klimat i grafikę

• Half Life i Crysis za fizykę :slightly_smiling_face:

• Stalker za pomysł

• Swat 4 i Rainbow Six za pomysł jednostek antyterrorystycznych.

• Gta 4 i Mafia 2 za rozbudowany system ( własne życie - spanie, granie, randki, zniszczenia, itd. )

Dino ale nie wspomniałeś o tym że znaczenia w mafii wymagają bardzo drogiej karty Nvidi bo procesor raczej sobie słabo z tym radzi http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//smile.gif

Unreal 1 - Klasyk.
Stalker - Klimat
Call Of Duty MW 2 - Ilości broni w rozgrywce Multiplayer
Saints Row 2 / Mafia II / Gta 4 - Free Play
Serious Sam HD ; The Second Encounter - Za Grafikę
Battlefiled Bad Company 2 - Fizyka , Multiplayer :slight_smile: