apg2312 - napisałem że już działa, bo poprzednio po “użyj” nie wyświetlało mi się okno “remontowe”, a zestaw znikał z inwentarza. Hobby miał ten sam problem. Stąd nie wiedziałem o potrzebie drugiego egzemplarza. A za informacje o zużywaniu się tego ustrojstwa i lokalizacje mechaników masz plusa.
W #36 pisałem o przeoczeniu SMSów. Wiem już dlaczego. Informacja o nich ( przynajmniej u mnie ) wyświetla się tuż przy oknie wyświetlania liczby kontaktów i jest jakby rozmleczona, przez to słabo widoczna ( nie rzuca się w oczy i za szybko znika ). Drugie S wchodzi pod kontakty. Wg mnie, miejscem dla niej jest lewy róg mini mapy, oraz jakiś jaskrawy kolor. Byłbym zobowiązany za podpowiedź jak to na mini mapie zmienić. Mini mapę do modów już wstawiałem, to i chyba z tym dam sobie radę.
No i ten dźwięk jaki temu towarzyszy. Przy wielu odgłosach Zony jakie słyszymy, ten który jest, niezbyt się wyróżnia. Najlepszy byłby dźwięk zwykłego dzwonka.
Zrobiłem już drugie kółko po zonie przed barierą. Nudno było. Za wyjątkiem Cerkwi, od jednego do trzech NPC na lokację. No i te dziki chodzące po dachach domów na Wiedźminym Bagnie :sick: . Dobrze chociaż, że dwa naboje śrutowe na nich wystarczały.
http://www.sendspace.pl/file/pic/84ac230732576ed2cb1e9fe/1
Wesoło było dopiero po powrocie do Coppera. Tu też miałem mały bug. Po zabiciu Coppera uciekłem na piętro i stamtąd likwidowałem żołnierzy. Po SMSie od Aloszy, schodząc po schodach, mod dwukrotnie schował mi broń. Akurat jak do budynku wchodzili amerykańce. Musiałem dalej z góry wybić czekających przy wejściu i budynku naprzeciwko, aby ze schowana bronią wyjść na dziedziniec, gdzie broń znowu się pojawiła.
No i takie coś. Od Kotii dostajemy “lewą” przepustkę, na polecenie Coppera drugą “oryginalną”. A w inwentarzu mam jedną ( tak było od wzięcia wyposażenia od kwatermistrza ). Mimo że Copper mówił o wyrzuceniu fałszywki, nic nie wyrzucałem. Teraz uciekając ze Sortowni, mam się posłużyć tą “lewą”.
Wziąłem zadanie od Sidora i zrobiłem przerwę, więc o skutkach na posterunku nic nie wiem. Ale to jakieś niedopracowanie moda. Chyba to nie przeszkodzi w pokonaniu posterunku ( kurtkę bandyty mam ). O przepustce w slocie pamiętam.
Kto mi podpowie, ile ważą przedmioty ze skrytek dla Sidorowicza ( w sumie ) skoro trzeba będzie je dźwigać aż do posłańca. GG może braknąć udźwigu
, a zdobyczy które mam, nie chciałbym się pozbywać wyrzucając.