Weight Mod

OPIS

Mod umożliwia nam noszenie przedmiotów do 150 kg, zamiast normalnej wartości 50 kg. Zaczynasz się męczyć mając dopiero 180 kg.

AUTOR

Matt66

INSTALACJA

W pliku fsgame.ltx zamień:

$game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata

na:

$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata

Pobrane archiwum wypakuj do katalogu z grą. Domyślnie jest to: C:\Program Files\Deep Silver\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky.

DOWNLOAD

http://stalker.filefront.com/file/Weight_Mod_for_Stalker_CS;93813

Ale ja bez mocnego zwiększania nosiłem to wsio plus snajperka (SWD) i Egzo w plecaku ze zwiększonym o 20 kg udźwigiem z którego równie dobrze mogłem zrezygnować.

No właśnie na emeryturze - dwa karabiny maszynowe, jeden czołgowy z Czerwonego Lasu, amunicja, pancerze i nikt nie podskoczy, na suchych wersjach dość “klawiaturą” rzucałem :mrgreen:

No ja to rozumiem ale za łatwo to dla mnie nie to, gdzie ta radość i satysfakcja jak Ci wszystko wychodzi i na wsio starcza??

dlatego nie powiększam może max o 20.

Dla mnie te gry, to już czyste odprężenie i dlatego gram radośnie.

Ale dla mnie to część fabuły zachodzić w miarę często do handlarzy to jakoś tak uczciwiej, a poza tym jak za dużo miałem wagi to i za dużo kasy i kończyłem z 500000 rubli i co z tym robić dlatego nie powiększam może max o 20.

od nich i ludzi przebywających w ich okolicy prawda??

Wcześniej wykonałem prawie wszystkie zadania poboczne, w różnych frakcjach.

Mod na nośność dodałem dopiero po przejściu Random i Priboja, teraz śmigam po Zonie

tak radośnie - free play :mrgreen:

No jest ułatwieni ale przez to latałeś do handlarzy o wiele rzadziej wiec i zadań pobocznych tyle nie dostałeś od nich i ludzi przebywających w ich okolicy prawda??

990kg to wielka przesada

Dodam, że tą nośność zwiększyłem przy piątym przejściu gry. Wcześniej, grałem bez ulepszeń, potem z dopiero z modami. W ten sposób grało mi się dłużej. :smiley:

Ja nie mogę się pohamować przed zbieraniem różnego żelastwa - czytaj broni, stąd 990 kg, to dla mnie optimum :smiley:

Fiedia to tak samo jak ja wszystko mi się przyda:d a amunicji to mam aż za dużo:D

W zupełności zgadzam się z dino. 990kg to wielka przesada 180 dla mnie jest najlepsze bo jeszcze nie psuje zabawy a przy najmniej nie tak bardzo a dzięki temu nie muszę się martwić że mam za dużo rzeczy

Ja tez uważam, że za duże zwiększanie psuje zabawę, z odpowiednimi i artefaktami przedmiotami możesz mieć nawet około 200 kg nośności to w zupełności wystarcza w takiej konfiguracji nosiłem w plecaku Egzo, Gp37, TRS 301 (tak się to pisze?), SWD. oraz RP.74 i oczywiście odpowiednia ilość apteczek i amunicji i spokojnie biegałem. Na wcześniejszych misjach nie nosiłem wszystkiego bo zbierałem kasę z łupów ale też dawało rady.

Mając mojego moda, mogę rezygnować z ulepszania kombinezonu na nośność, a tym samym wykorzystuję inne jego parametry.

To zależy od tego jak kto woli grać. Ja np. noszę tylko 2 bronie maszynowe lub strzelby i 1 mały pistolet. Do tego kilka apteczek, bandaży, leków popromiennych i trochę zawsze zostawiam sobie miejsca na fanty z bitew. Ale Elvis ma rację, najwięcej miejsca zabiera amunicja.

U mnie 70 kg wystarczy na jeden kombinezon + zapasowy, parę pistoletów, dwa karabinki, pożywienie, materiały lecznicze i amunicję. Fakt faktem, mimo pozorów, amunicja zabiera cholernie dużo miejsca.

Ja zawsze zwiększam sobie nośność do 70 kg

Ja nie mogę się pohamować przed zbieraniem różnego żelastwa - czytaj broni, stąd 990 kg, to dla mnie optimum :smiley:

Ja zawsze mam max 70kg, bo jak jest więcej to gra staje się mniej realistyczna.

Ja zawsze zwiększam sobie nośność do 70 kg i tyle mi w zupełności wystarcza.

Jeszcze lepszy jest mod na 990 kg.

Dla mnie ten mod to przesada.

barzdzo

któży

:shock: