Proszę o… kolejną pomoc. Jestem na etapie misji dla gościa o ksywce Filin. Prosi on o przyniesienie dwóch butelek wina z Bagien w zamian za co ma pokazać drogę do Martwego Miasta. Problem w tym że na bagnach przy rozbitym śmigłowcu w skrzynce jest tylko jedna butelka wina. Gdzie zatem znaleźć drugą?
@chszarz Z tego, co widzę, to na Bagnach przy śmigłowcu są dwie skrzynie z winem. Spójrz na ten filmik:
Od 27 minuty.
Dzięki
. Nie zauważyłem trzeciej skrzynki, tej przy ogonie.
Jeszcze jedna sprawa. Nie chcę zakładać kolejnego tematu i zawracać niepotrzebnie nikomu z Was głowy, ale chcąc grać dalej musze to zrobić
… Mam nastepny problem. Nie umiem znaleźć wyjścia z Martwego Miasta. Czytałem w poradniku, że jest ono gdzieś po wschodniej stronie miasta. Zdobyłem nadajnik, przeczesałem już całą wschodnią ścianę, ale nie umiem go nijak znaleźć i nie chce się ono pojawić. Czy może ten nadajnik trzeba jakoś aktywować a może potrzebne jest jeszcze coś oprócz nadajnika? Please help… ![]()
W tej sprawie musiałby się wypowiedzieć ktoś, kto pamięta fabułę Fotografa. Nie wiem, jak wyjść z M. Miasta.
Ewentualnie sprawdź na filmach HugTV.