Ciekawy modzik, ale mam problem z wioską kotów. Po emisji wracam do niej a tu nie żyje połowa ważnych NPCów, bo wojskowi dokonali napadu, zginął Wilk, dziadek, Tolik, Żwawy, a najgorsze że i Stalin, ochroniarz Sida, przez co nie wejdę do niego.
Sorry za double-posta, ale jest jakiś NPC który reperuje kombinezony? Sacharow, ziomek z Kordonu i Barman tylko broń, a znalazłem fajne egzo i już nic mnie nie chroni
Witam, pierwszy post i pytanie bo jak otwieram mapownik ze schowka bywalca to mi do windowsa wywala, mam wersje 2.11 i spolszczenie 2.10(tylko to normalne ze po spolszczeniu gra ma wersje 2.09?) i ewentualnie jak to wina wersji to napiszcie jak zrobic wersje 2.12 po angielsku ale zeby mi NPC po rusku gadali a nie po angielsku.
FATAL ERROR
[error]Expression : assertion failed
[error]Function :
[error]File :
[error]Line : 0
[error]Description : called from CPP
Gram sobie akurat w tego moda i naprawdę nie mam żadnych problemów. Gram w wersję Final 2.0 z kumulatywnym patchem 2.10, bo do niego jest spolszczenie.
Dobra, teraz jak przechodze z wysypiska do baru to gra sie niby laduje tylko po to by wywalić do windowsa z takim logiem
FATAL ERROR
[error]Expression : assertion failed
[error]Function :
[error]File :
[error]Line : 0
[error]Description : called from CPP
gram na wersji 2.10 i spolszczenie tez 2.10 i nadal jak otwieram teczke bywalca wywala, ale narazie dalem sobie spokoj z tym, ale to z barem troche boli =D
@pfirst - Powiększ pierwszego screena przy opisie otrzymania od niego zadania i przyjrzyj się temu, co jest naokoło okna dialogowego. W podstawki grałeś? Rusz głową.
Nie ma Lisa? Musi być. No chyba, że jak pierwszy raz przeszedłeś przez tory nie zastosowałeś się do wiadomości i nie pobiegłeś do niego. Mógł zginąć w walce z psami.