XR_3DA przenosisz do folderu bin.
muzein70 - jeśli w rozpakowanym modzie jest plik XR_3DA, to go usuń i dopiero wklejaj gamedatę moda do gry. Nigdy nie wklejaj rosyjskiego silnika na polska podstawkę!
Odwołując się do postu z innego tematu.
mudzin70 :
Witam wszystkich. Gra nie reaguje na moda,mam wer.10006 z CD-action , co robić? Jak zainstalować?Proszę o szybką odpowiedz,z góry wielkie dzięki.
Mod wymaga wersji 1.0004
Nowy globalny mod do gry STALKER Cień Czernobyla. Zawiera bardzo dużo przeróbek.
Mod pod wersję gry 1.0004
o downgrade patcha poczytaj tutaj
Istynnyj Put - Właściwa Ścieżka, mam wyloty na blat, pulpit, jak wracam z Jantaru z kombinezonem i mam pomóc ołenzetowcom w zamysle przynieść kombinezon Szuganowi.
Może jakis powód wylotu jest wam znany, może jakis fiks na to jest???
p.s. gram po rosyjsku, lepiej mi się czyta bastardę grażdanki niz nie do końca spolonizowane pliki np. brak kałdy daje się we znaki ![]()
pomóżta coś na wylot/y…
![]()
Świetny modzik, jestem już w Prypeci. A oto fix na bolączki: https://yadi.sk/d/0_7L87027ehJS
ŹRÓDŁO: http://ip-team.ucoz.ru/
Czyli to jest chyba to:
Новая “таблетка” для Истинный путь MOD.
Полностью убирает стабильный вылет на Дикой Территории, Радаре и Припяти.
- Идёт на любую версию мода.
- Не требует начала новой игры.
Подробнее читайте в файле readme.txt
Nowa tabletka do włąsciwej drogi , usuwa niestabilnośc i wyloty na radarze i prypeci pasi do każdej wersji moda nie trzeba grac od nowa, więcej do poczytania w pliku redme.txt
Dzięki ![]()
Witam.
Sprawdź z tym, mi pomogło
Pozdrawiam
Ups, sorki za dubla, ale nie zauważyłem że @cichy mnie ubiegł
O.K. dzieki za pomoc.
![]()
Wysyp zwolnił więc jak przejdę nową RZEŹNIĘ , po waszych sugestiach zasysam i odpalam .
Witam.
W kwestii formalnej. Generalnie nie lubię być “marudny”, ale dziwię się dlaczego te same osoby, pisząc na zaprzyjaźnionych forach S.T. i S.U. o tym samym modzie posługują się różnymi nazwami. Skoro na tym forum mod ten funkcjonuje od ponad dwóch lat pod nazwą “Właściwa ścieżka”, to czemu kolega redaktor zamieścił na S.U. solucję pod nazwą “Prawdziwa ścieżka”, co z kolei wymusiło założenie nowego tematu o modzie “Prawdziwa droga” i już naprawdę nie wiadomo o co chodzi. Prawie dałem się nabrać, bo w oczekiwaniu na L.A. szukałem czegoś “nowego” i już adrenalina mi podskoczyła że jest coś ciekawego a tu d..a. Dobrze że przed ściągnięciem i instalacją, gdy czytałem o nim to wydał mi się znajomy, okazało się że grałem w niego ponad rok temu.
Przepraszam za “marudzenie”, ale sądzę że wiele osób może się w tym pogubić.
Pozdrawiam
P.S. Nie ma tego złego … , zacząłem grać od nowa bo modzik naprawdę fajny.
Ja na ten przykład wiem o co chodzi i nie widzę problemu .I zdrowia życzę .
Witam,jak rozpakować te pliki gamedata.dbi,pomocy!
@muezin, zerknij do Cichego - http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=578.0
Jak zwykle niezwykle… pobralem 1 fleszkę lub dwie na kordonie - obie opcje lipa bo w barze gra stanela i nie wiem co dalej, typ nie chce ode mnie nic i nic mi nie daje…
Jakieś rady? solucja?
Witam, czy jest nowy link do pobrania gdzieś? Deposit spadł z rowerka
Link ze strony macierzystej moda => wersja 1.3.0 https://yadi.sk/d/IbfMKGh2SnyeX
witam a dlaczego nie ma linku do tego moda
@lunax - Jak to nie ma? Nad tobą jest wpis z linkiem do strony macierzystej moda i dla ułatwienia, link do pobrania z Yandeksa.
Problem mam z modem. Wrzuciłem ten plik gamedata.dbi do folderu stalkera (mam nadzieję, że to tak się instaluje) i podmieniłem XR_3DA. Gdy uruchamiam grę to pojawia się ten banner z moda a potem nic.
Na bezrybiu i rak ryba. Znalazłem tę staroć, a że nie miałem z nią w ogóle przyjemności się spotkać, to postanowiłem spis modów zaliczonych uzupełnić.
Moda postawiłem na rus podstawce 1.0004 , pobranej z repacków Komy. Z podstawki usunąłem jej user.ltx i pozwoliłem modowi zrobić swój. Ruszył bez najmniejszego problemu. Gołodupiec, jakim się pojawiamy na Kordonie, szybko zaczyna mieć nadmiar w inwentarzu. Broni się sprzedać nie da, więc wybieramy co lepsze dla siebie, a reszta do trupów. Mam nadzieję, że zostanie zutylizowana. Zadania proste, czytelne i co najważniejsze, możliwe do wykonania bez wścieklizny.
Pojawiamy się w samym środku tego zbiorowiska anomalii.
Graficzny wygląd tego moda bez zarzutu. Dużo nowsze mody, mają ją bardziej skopaną.
Stalkerzy eleganccy, jak z żurnala mody. Bliźniaków nie brakuje. Gotowe do jazdy samochody stoją i czekają, aby je użytkować.
Zadania na Kordonie zaliczone, czas na następne lokacje.