Wylot w x-10

Witam

Mam problem, ponieważ dochodzi do wylotu w laboratorium x-10 (te na radarze). Od samego początku gry miałem kilkanaście wylotów, nie poznałem przyczyny, ale jakoś przeszedłem te momenty. Teraz chodzi o to, że zabrałem dokumenty z dołu, wszedłem z powrotem na górę i myślałem, że coś się psuje jak podnoszę komputer (resp czegoś, czy co tam ma się zadziać (bez spoileru proszę )) ale wywala nawet jak pobiegam chwilę. Gdzie jest przyczyna ? Plik “xray_…” jest nadpisywany przy wylocie ale jest całkowicie pusty, więc czy da się dowiedzieć gdzie jest problem ? Czy muszę powtórzyć labo ?

Dobrej Wam Zony ☢

Zmniejsz do minimum ustawienia grafiki i cytując twoją wypowiedź “podnieś komputer” (chyba, że już to robiłeś). Jeśli to nie pomoże powtórz cały lab. No chyba, że ktoś ma aktualnie TŚ2 na dysku i sprawdzi ci zapisy…

Ustawienia mam na minimum od początku, bo w domu mi się temperatura podnosi jak włączam swój komputer, a czym większe obciążenie tym jest gorzej… życie…

Mam cały czas postawionego moda mogę sprawdzić. 
Wstaw sejw.

- Z góry dziękuję  Powtórzyłem labo 2 razy bo za pierwszym dokumenty wpadły chyba w textury i nie mogłem podnieść. Chodzi chyba o to, że najpierw trza “podnieść komputer”  bo kolegi spawnują się przy dokumentach. Mimo wszystko i tak mam po chwili wylot… 

saharts2-103_32.dds (8.13 KB)

saharts2-103_32.sav (915 KB)

W ciągu godziny sprawdzę. Natomiast nie bardzo już pamiętam moda. Co trzeba zrobić i sprawdzić ?   

- Sejw jest sprzed wzięcia teczki z dokumentami, dosłownie metr od niej (może wpaść w żwir ale powinna leżeć centralnie przed drzwiczkami). Ja mam wylot chwilę po podniesieniu…

Wiesz co? 
Obszukałem całą podłogę i nie mam żadnej teczki.
Możesz wrzucić screena gdzie ta notatka powinna leżeć.
Może szukam w złym miejscu. Albo jakie to jest zadanie to znajdę w necie jakiś gameplay.

p.s. Gram w wersję TŚ2 + AA2

- Da się podnieść nawet jeżeli jej nie widać. Jak się na nią wejdzie to powinna się ruszyć. Jeszcze granatem chyba można.

Znowu obszukałem podłogę i nic…
A jak się nazywa to zadanie ? 

- Trzeba podejść od rury do drzwi, wtedy teczka powinna wysunąć się z kupy żwiru. 

U mnie nie ma. Poszukam jakiegoś gemeplaya.
Może wstaw sejwa jak ta notatka już jest i wystarczy ją podnieść. 

- Proszę

saharts2-103_32.sav (915 KB)

saharts2-103_32.dds (8.13 KB)

W końcu się pojawiły  
Tu masz sejw po podniesieniu dokumentów i sprzątnięciu jakiegoś gościa który się moment później pojawia.
Myślę, że Twoja instalka miała problem z wygenerowaniem tego gościa ale to tylko moje domysły.
Sprawdź sejwa i daj znać czy ok. 
Instalkę TŚ2 mam cały czas na dysku i w razie czego pomogę    
saharts2-103_32 ok.dds (8.13 KB)
saharts2-103_32 ok.sav (924 KB)

- Nawet nie jestem w stanie odpalić sejva… No cóż, życie… Czyli pewnie reinstal nie ?

Nie koniecznie.
Daj mi chwilę wstawie sejwa już po wyjściu z X-10.
W między czasie pobierz inną wersję.

TŚ2 + AA2 

Sorry, ze nie podaje źródła ale jakiś syf wkradł mi się w przeglądarkę i mnie wywala na inną stronę
po naciśnięciu posta.   

Tu masz sejw zaraz po wyjściu z X-10.
Po drodze sprzątnąłem kilku gości więc przejrzyj ekwipunek i daj znać czy sejw działa.
saharts2-103_3 ok2.dds (8.13 KB)
saharts2-103_3 ok2.sav (916 KB) 

- Odpalam, zaglądam w eq: gdzie są moje “sp-5” ? moja pierwsza reakcja: 

20 sztuk… Helena mam zawał…

Nie, ogólnie sejw jak na razie działa, wszystko super, Dzięki Wielkie kiedyś mam nadzieję się odwdzięczę, a na razie Dobrej Zony ☢

Ciekawe co było przyczyną…

No śrubami w przeciwników nie próbowałem rzucać  
Ale co nieco zebrałem z koleżków więc rozładuj zdobyczne Val powinno się zwrócić    

- 27 sztuk :( Moje serce cierpi, trza było sig’iem , tylko że po co jak val+“sp-5” najlepszy…nie  ? A ja oszczędzałem… Strzelałem tylko jak trza było, a teraz takie na pewno już nie dostanę 

Jak wstawisz aktualnego sejwa to Ci dorzucę parę paczek