Mam problem, ponieważ dochodzi do wylotu w laboratorium x-10 (te na radarze). Od samego początku gry miałem kilkanaście wylotów, nie poznałem przyczyny, ale jakoś przeszedłem te momenty. Teraz chodzi o to, że zabrałem dokumenty z dołu, wszedłem z powrotem na górę i myślałem, że coś się psuje jak podnoszę komputer (resp czegoś, czy co tam ma się zadziać (bez spoileru proszę )) ale wywala nawet jak pobiegam chwilę. Gdzie jest przyczyna ? Plik “xray_…” jest nadpisywany przy wylocie ale jest całkowicie pusty, więc czy da się dowiedzieć gdzie jest problem ? Czy muszę powtórzyć labo ?
Zmniejsz do minimum ustawienia grafiki i cytując twoją wypowiedź “podnieś komputer” (chyba, że już to robiłeś). Jeśli to nie pomoże powtórz cały lab. No chyba, że ktoś ma aktualnie TŚ2 na dysku i sprawdzi ci zapisy…
Ustawienia mam na minimum od początku, bo w domu mi się temperatura podnosi jak włączam swój komputer, a czym większe obciążenie tym jest gorzej… życie…
- Z góry dziękuję Powtórzyłem labo 2 razy bo za pierwszym dokumenty wpadły chyba w textury i nie mogłem podnieść. Chodzi chyba o to, że najpierw trza “podnieść komputer” bo kolegi spawnują się przy dokumentach. Mimo wszystko i tak mam po chwili wylot…
- Sejw jest sprzed wzięcia teczki z dokumentami, dosłownie metr od niej (może wpaść w żwir ale powinna leżeć centralnie przed drzwiczkami). Ja mam wylot chwilę po podniesieniu…
Wiesz co?
Obszukałem całą podłogę i nie mam żadnej teczki.
Możesz wrzucić screena gdzie ta notatka powinna leżeć.
Może szukam w złym miejscu. Albo jakie to jest zadanie to znajdę w necie jakiś gameplay.
W końcu się pojawiły
Tu masz sejw po podniesieniu dokumentów i sprzątnięciu jakiegoś gościa który się moment później pojawia.
Myślę, że Twoja instalka miała problem z wygenerowaniem tego gościa ale to tylko moje domysły.
Sprawdź sejwa i daj znać czy ok.
Instalkę TŚ2 mam cały czas na dysku i w razie czego pomogę saharts2-103_32 ok.dds (8.13 KB) saharts2-103_32 ok.sav (924 KB)
Nie koniecznie.
Daj mi chwilę wstawie sejwa już po wyjściu z X-10.
W między czasie pobierz inną wersję.
TŚ2 + AA2
Sorry, ze nie podaje źródła ale jakiś syf wkradł mi się w przeglądarkę i mnie wywala na inną stronę
po naciśnięciu posta.
Tu masz sejw zaraz po wyjściu z X-10.
Po drodze sprzątnąłem kilku gości więc przejrzyj ekwipunek i daj znać czy sejw działa. saharts2-103_3 ok2.dds (8.13 KB) saharts2-103_3 ok2.sav (916 KB)
- 27 sztuk :( Moje serce cierpi, trza było sig’iem , tylko że po co jak val+“sp-5” najlepszy…nie ? A ja oszczędzałem… Strzelałem tylko jak trza było, a teraz takie na pewno już nie dostanę