Witam ! 1wszy post. Zainstalowałem sobie stalkera. Gram,gram, do momentu na chwilę przed zejściem do podziemi agropromu. Musiałem wyłączyć grę. Nazajutrz odpalam grę, włączam sejwa, a tu bugtrap . Jedyne, co mi się chce wczytać to autosave jak przechodziłem z wysypiska do agropromu .
Tak, instalowałem moda na powiększony udźwig. Wcześniej mi normalnie gra działała. Wartość w fsgame.ltx $game_data$ ustawiona na true. Wyczytałem jeszcze, że zmiana w system.ltx
current_server_entity_version = 6 na current_server_entity_version = 7 może pomóc. Nie pomogło.
Skoro wczytuje Ci autosave, to jesteś na Agropromie.
Ile do tego plecaka napchałeś? To nadmiar w plecaku może powodować te problemy.
Zagraj jeszcze raz od autosave, ale przed pójściem do podziemi, sporo balastu zostaw w schowku w szafie na 1 piętrze. Zawsze później możesz to zabrać. A jak to nie pomoże, zrób tak.
Przed uruchomieniem gry, wejdź do zapisów gry i wszystkie savy na agro, łącznie z autosavem wytnij i wklej sobie do jakiegoś katalogu.
Następnie na Wysypisku zostaw swój złom, tak abyś nie dźwigał więcej jak 100kg. Wejdź na Agro i od razu pobiegnij do wejścia do podziemi.
Nie baw się w ratowanie, bo to tylko sprawdzenie. Spróbuj wejść. Jak wejdziesz, to wiesz jaka przyczyna wylotów. Wtedy zagraj od autosave zadanie z Kretem i powodzenia.
też mam co chwile bug trapa czy innego iks reja jak wczytuję se-znaczy się próbuje wczytać - cosik z działu: zagruzit/enije lub jak przechodzę w ramach kolejnej bezwylotowej próby z lokacji na lokację - mod Doppelgänger!!!
p.s. traktuj wyloty jak inny rodzaj wyrzutu - wybrosa