Wywiad - Film: F.O.T.O.G.R.A.F

http://stalker-gaming.ru/news/film_f_o_t_o_g_r_a_f_ehkskljuzivnoe_intervju/2017-10-03-538

(mój przekład)Przedstawiamy Państwu ekskluzywny wywiad z forum stalker-uc.ru z reżyserem i dyrektorem jednego z najciekawszych projektów dla stalkera w 2017 roku: film “FOTOGRAF”.
Agent ochrony sił pokojowych, przydomek Fotograf, przybywa do strefy, aby zapobiec globalnej katastrofie.
Nowy film będzie na podstawie gry, a nie na jej motywach.
… w filmie, który zobaczysz będzie tylko to, co jest w grze. Wszystkie wydarzenia z filmu nie są sprzeczne z grą, ale
tylko ją uzupełniają. Data premiery zostanie ogłoszona na końcu Października.

Oooo, to jest ciekawe :slightly_smiling_face:

Tu podrzucam coś po angielsku dla tych, którzy nie znają rosyjskiego: http://www.startlr.com/based-on-the-motif-of-the-legendary-s-t-a-l-k-e-r/

A jeśli chodzi o sam wywiad: będzie fajnie, jak ktoś go przetłumaczy! Jak znajdę dłuższą chwilę to ja to zrobię, ale nie liczcie na to :face_with_tongue:

No to skoro jeszcze nikt nie wrzucił trailera…

1 zdanie jakie pada w trajlerze wszystko wyjaśnia:

-Co to za miejsce?

• zaplecze bunkra, centrum badawcze…

:grin:

A jeśli chodzi o statystów którzy graja role zombiaków to zapewne żołnierze wracający w niedzielny poranek z przepustek. :blush:

1:35 - 1:37 - moja była :blush:

@vidkunsen Ale przyznasz, że to dobrze wygląda. Pijawka trochę kiczowata, ale ja i tak jestem kompletnie oczarowany.

Chłopie jak zobaczyłem pijawkę to niczym bobas obsrałem się po pachy - no wypisz wymaluj moja była w dniu wypłaty :blush: :grin:

1 polubienie

Pijawka właśnie elegancko wygląda :blush: Tylko trochę plastikowo jak dzisiejsze gimnazjalistki :slightly_smiling_face:

Pijawka robi spore wrażenie. Swoja drogą, dużo tych zombi.

No, no. Robi wrażenie. Jedyne czego mogę się czepić, to ten gostek w bunkrze przypominający osiedlowego żula. @vidkunsen mógłbyś wrzucić foto jak wyglądałeś w dniu wypłaty? :blush:

Nowe zdjęcia. Tylko dwa i ciężko nazwać je promocyjnymi, ale grunt, że się dzieje :blush:

Spoiler

Za kulisami :slightly_smiling_face:

1:29 - 1:31 - prostytutki i koks ! ciekawie się zapowiada :blush::grin:

2 polubienia

http://stalker-mods.su/news/stalker_film_f_o_t_o_g_r_a_f_po_igre_tizer/2017-11-11-4185

(Релиз художественного фильма “Ф.О.Т.О.Г.Р.А.Ф.” состоится 20 февраля 2018 года. Под релизом понимается то, что с этой указанной выше даты начнутся его закрытые показы в кинотеатре г.Ростова-на-Дону и на международных кинофестивалях. Фильм будет выложен в общий доступ на канале Youtybe 20 октября 2018 года) -

Czyli w skrócie: film się ukaże 20.02.2018 w kinie w Rostowie nad Donem a na youtube 20.10 2018 będzie ogólnie dostępny.

11 marca w centrum kinowym „Wielkie” (ros. Большой, adres ul. Czerwonoarmistów 105, Rostów nad Donem, Rosja) odbyła się zamknięta premiera thrillera sci-fi „F.O.T.O.G.R.A.F.” w reżyserii Maxima Faszczenki, opartego na motywach znanej modyfikacji do Cienia Czarnobyla. Poniżej krótkie wideo z tego wydarzenia:

Zgodnie z informacjami zawartymi na oficjalnej stronie tego projektu film “F.O.T.O.G.R.A.F.” zostanie udostępniony bezpłatnie 11 października 2018 roku na kanale YouTube.

4 polubienia

Fajny kadr:

4 polubienia

“Dastojna rabota” !;):grin:

Czemu nikt tego jeszcze nie wstawił?! 

Świetny  

2 razy w trakcie oglądania postawiło mi cebulki (bo trudno w moim przypadku mówić o włosach) na głowie 

- Ile on trwa w całości?

36 minut. Tak jak pokazuje YT-owy licznik  

Swoją drogą, jak widać, nie trzeba holyłudzkich asów filmowych i milionowego dolarowego budżetu, by stworzyć ciekawą i oddającą realia Zony historię. Naprawdę jestem pod wrażeniem.

1 polubienie