No jak pięknie obrońca uciśnionych a prywatnie chyba szwagier tego typa się odezwał. Powiem Ci czekałem na to. Pamiętaj doskonale jak to po napisaniu recenzji tych gniotów najpierw się prułeś w tematach i SB, że jak tak można a następnie napisałeś wprost, że zła opinia o tym typie nie jest tutaj mile widziana oczywiście było to okraszone tekstami pokroju ,poczekaj bo on tu przyjdzie i sam Ci odpowie" czy ,jak się nie podoba to jazda stąd". Także sorry ale twoje zdanie nie ma absolutnie żadnej wartości w tym temacie. Swoją drogą typ tylko tym, że jest pseudo twórcą i łaskawie odezwał się parę razy zbudował sobie tutaj pozycję bożka..
Panie moderatorze. Nie żyje na tym forum od wczoraj. Znam mechaniki działania. To był pretekst aby dać mi ostrzeżenie. Ciekawym aspektem całej zabawy jest to, że w innych działach pod moim adresem podało wiele więcej słów ogólnie uznawanych za obraźliwe i jakoś nikt tak ochoczo nie stawał w mojej obronie. No ale nic. Od razu tutaj napiszę obrońcą uciśnionych, że jeden z panów adminów olał dyskusję na prywatnym czacie i nawet nie odniósł się do moich zarzutów i próśb o rozwiązanie sporu.
Czy słowo dziad jest jakoś mega obraźliwe? Bardziej była to niechęć do tej jego beznadziejnej twórczości. I czy powinno skutkować ostrzeżeniem. Według mnie nie, ale to moje zdanie. Pan sekretarz miał inne cóż jego sprawa.
Zresztą od samego początku odnosiłem się do moich wcześniejszych wypowiedzi oceniających twórczość tego kogoś na forum.
Ciekawym aspektem całej zabawy jest to, że w innych działach pod moim adresem podało wiele więcej słów ogólnie uznawanych za obraźliwe i jakoś nikt tak ochoczo nie stawał w mojej obronie.
Doprawdy ? Krótką masz pamięć, ale ugryzę się w język.
36 minut temu, Ignachinio napisał:
Zresztą od samego początku odnosiłem się do moich wcześniejszych wypowiedzi oceniających twórczość tego kogoś na forum.
Brzmi to tak, jakby Ci jakąś wielką krzywdę wyrządził. Nie rozumiem.. Przywiązał Cię do krzesła i kazał grać w swoje mody, że masz taki uraz ? Kończ waść wstydu oszczędź.
Zresztą.. Po co ja się produkuję. Jak nie przestaniesz, to rozwiążę to w inny sposób i skończy się dzień dziecka.
Ja nie twierdzę, że też nie byłem bez winy ale bez przesady.
5 minut temu, Agrael napisał:
Brzmi to tak, jakby Ci jakąś wielką krzywdę wyrządził. Nie rozumiem.. Przywiązał Cię do krzesła i kazał grać w swoje mody, że masz taki uraz ? Kończ waść wstydu oszczędź.
Zresztą.. Po co ja się produkuję. Jak nie przestaniesz, to rozwiążę to w inny sposób i skończy się dzień dziecka.
Ale, że nie mogę napisać recenzji jego moda i na jej podstawie uważać go za bardzo słabego modera. Który nie wiadomo czemu ma tutaj jakiś parasol obronny? Po drugie jakbym nie przeszedł jego pseudo dzieł to jakim prawem miałbym je krytykować? Wtedy dopiero byłby tutaj krzyk i larum, że nie grałeś a oceniasz.
Krytykę można zaakceptować, bo każdy ma do tego prawo, ale jej styl i słownictwo, to już nie zawsze.
A na co liczyłeś? Że wszyscy od razu będą bić Ci brawo i powtarzać Twoje komunały? Nawet Ci, co o modach zaurusa mają odmienne od Twojego zdanie?
Tak jak Ty “skrytykowałeś” zaurusa i jego mody, tak i Twój wpis został potraktowany. Czy muszą go akceptować? Czego więc chcesz? Chyba nie znasz przysłowia, że każdy kij ma dwa końce.
To jest ten mistrz od tworzenia modów na zasadzie przebiegnij się po amunicję z Kordonu na Prypeć tak z 20 razy?
Ten od tego mitycznego artu ..Wampir" co to daje takie przyspieszenie, że nic nie jest nas w stanie dorwać?
I ten typek co dodaje milion lokacji w których nie ma nic? Np stare Bagna na których są dwa psy na krzyż i typek który mówi jedno zdanie?
Dajcie spokój z tym dziadem…
Grałeś w ostatni stalker? Rozgrywka na początku troche słaba, bo dużo biegania, ale później coś pięknego. Szkoda że pierwsza wersja ma bugi a druga jest nieprzetłumaczona
Grałem we wszystkie części stworzone przez tego osobnika. Dla mnie każdy to szajs co prawda jakiś tam minimalny postęp jest ale bez przesady. Żeby dobić do jakiegokolwiek poziomu to potrzebował by pewnie jeszcze z 300 modów wydać.
Dlaczego grałem.. widzisz po to aby koledze wyżej wybić koronny argument z ręki czyli ,nie odzywaj się bo nie grałeś"
Zresztą jak dla mnie typ nie zasługuje na bycie w grupie elitarnej na tym forum. 23 posty, parę wątpliwej jakości modów i zero aktywności od ponad roku i koleś jest elitą…