xrGame.dll

Gdzie znajduje się xrGame.dll do podmiany. Tj gdzie w soli on jest.

Plik xr.dll.
http://www.sendspace.pl/file/1c530355ea0e8d5cab58039
Do administracji:
można wrzucić ten plik do pobieralni, bo uploduję go chyba po raz 5 w ostatnim czasie
@Werem
Znajduje się w folderze “bin”

1 polubienie

Dzięki wielkie :slight_smile: korn ma racje dajcie to na pobieralnie.
@
Właśnie zauważyłem :stuck_out_tongue: tak dzięki wielki za szybka pomoc.

Sorki, ale ten link na wrzućto już nie działa, czy ten pliczek jest jeszcze gdzie indziej dostepny? Ściągnąłem już wszystko, tylko jego mi brakuje…

Proszę Plik na podmianę w folderze Bin.7z

1 polubienie

Kurczę, wywala mi błąd, że plik xrGame.dll jest uszkodzony albo nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie windows…HELP!

A jaką masz podstawkę (język, nr patcha,), wygląda na błąd w instalacji.
Wrzuciłem ten plik na wupload, może spróbuj go zainstalować.

Zrobiłem wszystko edokładnie punkcik po punkciku według instrukcji malakasa z działu o soljance…plik xrGame.dll dałem na samym końcu, ale w międzyczasie niczego nie odpalałem, dopiero na samym końcu…i ZONK :frowning: PS: Dzięki ale jak mam ściągnąć ten plik, nie widzę linku?
EDIT: Tzn. odpaliłem na samym poczatku żeby sprawdzić, czy mam 1004, zacząłem nową grę, zrobiłem sejwa, a potem to już poszły wszystkie gamedaty we właściwej kolejności…
EDIT2: Sorki, ja dzisiaj wolno myślę, już go mam z górnego posta…

W 2 poście poprawiłem link(plik bez konwersji).
Może to błąd w instalacji podstawki.

1 polubienie

MAM SOLĘ!!! PO RAZ PIERWSZY SIĘ UDAŁO! TO BYŁ TEN DLL, DZIĘKI KORN06 - plusik leci dla Ciebie, a ja lecę grać :=)

Kobal, powinieneś usunąć ten plik, bo tak jak pisał Papaczos ten plik powinien być bez konwersji.

Co to znaczy bez konwersji? Plik jest spakowany 7zipem. Po rozpakowaniu jest identyczny jak twój wstawiony na sendspace. To nie moje archiwum tylko rosyjskie, które ściągnąłem z półtora roku temu i grałem na nim bez problemu.

Mówiłem o spakowaniu do archiwum tego pliku - skoro mówisz że działa, a Papaczasowi nie.