jak będe miał ochotę strzelić sobie w łeb to zagram. Teraz się skapnąłem, że Bóg z nami PL wrzuca.
Odpowiedziałem na pytanie - nie musisz być złośliwy. Poradniki będą najlepiej spełniały swoją funkcję jeśli będą przeznaczone do modów, w które gra/będzie grała duża ilość osób.
Wybór oczywiście należy do ciebie.
pożartować chciałem. Wiesz nie zawsze są mody, które da się dobrze pokazać, a przede wszystkim wygodnie pokazać. Bo mógłbym robić OP2, ale wiem, że dla mnie to katusza i się zniechęce.
Podrzućcie jakieś dłuższe modziwo, w które mógłbym się zagłębić. Coś w stylu OGSE, ale żeby jakieś nowości w mechanikach pojawiły.
Może coś z trudniejszych typu Reborn duplikat tyle, że wszystkich rozwiązań nie dam rady pokazać, ale tak mnie on korci. Albo alternatywa. Co doradzacie. Który był mniej zabugowany?
A może TŚ2?
Albo Apokalipsa Remake?
Który z tych modów nie jest wybitnie trudny, ale też który sprawił wam przyjemność?
Jak dla mnie to dobry byłby TŚ2, w Apokalipse jeszcze nie grałem, a Alternatywa jest bardzo dobra ale dość trudna i zdarzają się wyloty “ni z gruchy ni z pietruchy”.
Z dłuższych modów, to możesz wybrać Wariant Omega 4.0, albo Klondajk 2.0. Oba spolszczone i wymagające w miarę.
A co dotyczy Rebornów, jeżeli już, to zacznij od 1 części, czyli Reborn FF.
Fabularnie nie jest trudną Apokalipsa, ale w jej Remake nie grałem i nie wiem jak wygląda optymalizacja.
2 godziny temu, Mnieciu napisał:
Podrzućcie jakieś dłuższe modziwo, w które mógłbym się zagłębić. Coś w stylu OGSE, ale żeby jakieś nowości w mechanikach pojawiły.
A może jednak OGSE 0.6.9.3 ?
OGSE już było. klondajk tak samo. A wariant omega zapomniałem dzięki. Coś się wybierze.
ja bym chętnie zobaczył
-Dolina Szeptów
-Droga we Mgle
@Mnieciu - nie widzę w dziale Utworzone playlisty Kronik Czarnobyla (otworzyłem dział na wszystkie).
mam już zajęcia: kroniki, Omega, TŚ2. Dzięki
To do dzieła. Tylko nie zatrać się w robieniu filmików i nauki nie zaniedbaj.
Dobrze tato.
Jak uporasz się z wybranymi, możesz się przyjrzeć temu :
Zapomniano o nim, a wart zagrania.
@up
Przeszedłem go, krótki prosty i niezbyt ciekawy, do niego to raczej poradnika nie potrzeba bo jest łatwy, a i graczy też nie ma czym kusić.
Muszę zażyć trochę przerwy. Na youtubie widzimy się po weekendzie.