Youtube-"Walkthrough" Stalkera

jak będe miał ochotę strzelić sobie w łeb to zagram. Teraz się skapnąłem, że Bóg z nami PL wrzuca.

Odpowiedziałem na pytanie - nie musisz być złośliwy. Poradniki będą najlepiej spełniały swoją funkcję jeśli będą przeznaczone do modów, w które gra/będzie grała duża ilość osób.

Wybór oczywiście należy do ciebie.

1 polubienie

pożartować chciałem. Wiesz nie zawsze są mody, które da się dobrze pokazać, a przede wszystkim wygodnie pokazać. Bo mógłbym robić OP2, ale wiem, że dla mnie to katusza i się zniechęce.

1 polubienie

Podrzućcie jakieś dłuższe modziwo, w które mógłbym się zagłębić. Coś w stylu OGSE, ale żeby jakieś nowości w mechanikach pojawiły.

Może coś z trudniejszych typu Reborn duplikat tyle, że wszystkich rozwiązań nie dam rady pokazać, ale tak mnie on korci. Albo alternatywa. Co doradzacie. Który był mniej zabugowany?

A może TŚ2?

Albo Apokalipsa Remake?

Który z tych modów nie jest wybitnie trudny, ale też który sprawił wam przyjemność?

Jak dla mnie to dobry byłby TŚ2, w Apokalipse jeszcze nie grałem, a Alternatywa jest bardzo dobra ale dość trudna i zdarzają się wyloty “ni z gruchy ni z pietruchy”.

Z dłuższych modów, to możesz wybrać Wariant Omega 4.0, albo Klondajk 2.0. Oba spolszczone i wymagające w miarę.

A co dotyczy Rebornów, jeżeli już, to zacznij od 1 części, czyli Reborn FF.

Fabularnie nie jest trudną Apokalipsa, ale w jej Remake nie grałem i nie wiem jak wygląda optymalizacja.

1 polubienie

2 godziny temu, Mnieciu napisał:

Podrzućcie jakieś dłuższe modziwo, w które mógłbym się zagłębić. Coś w stylu OGSE, ale żeby jakieś nowości w mechanikach pojawiły.

A może jednak OGSE 0.6.9.3 ?

1 polubienie

OGSE już było.  klondajk tak samo. A wariant omega zapomniałem dzięki. Coś się wybierze.

1 polubienie

ja bym chętnie zobaczył

-Dolina Szeptów

-Droga we Mgle

@Mnieciu - nie widzę w dziale Utworzone playlisty Kronik Czarnobyla (otworzyłem dział na wszystkie).

1 polubienie

mam już zajęcia: kroniki, Omega, TŚ2. Dzięki

To do dzieła. Tylko nie zatrać się w robieniu filmików i nauki nie zaniedbaj.

1 polubienie

Dobrze tato.

3 polubienia

Jak uporasz się z wybranymi, możesz się przyjrzeć temu :

Zapomniano o nim, a wart zagrania.

@up

Przeszedłem go, krótki prosty i niezbyt ciekawy, do niego to raczej poradnika nie potrzeba bo jest łatwy, a i graczy też nie ma czym kusić.

Muszę zażyć trochę przerwy. Na youtubie widzimy się po weekendzie.