Z jakimi gratami uciekacie z Prypeci ?

Ja uciekłem z takim szmelcem, część oczywiście do sprzedania.

Dodatkowo w przedszkolu, w skrzyni, zostawiłem zamrożone aktywa których nie było już komu sprzedać ani nie dało się zabrać ze sobą. Kiedyś wrócę po nie.

Żeby nie zakładać nowego tematu tutaj się zapytam, otóż: 1.Skąd masz ten specjalny AS WAŁ ? 2.Gdzie najlepiej w zonie zrobić schowek na rzeczy aby można było do niego często wracać ? 3.Dlaczego mnie w Czarnobylu 1/2 i Prypeci ciągle spada życie nawet jak wezmę apteczki i środki przeciwpromienne ?

AD. 3 miałem to dziś kup dezymetr i wciśnij tab zobaczysz ile twoje ciało przyjęło radiacji. Około 300 nie wpływa ujemnie na twoje samopoczucie. Preparaty antyrady ściągają te wartość o jakieś 25 więc do zera musiałbyś łyknąć ze 20. Jedynym dobrym pomysłem są arty z minusem na promieniowanie.

1. Specjalny Wał jest własnością Machona.By go dostać będziesz musiał go zabić. Zabijesz go prędzej czy później po prostu pilnuj by podnieść broń. 2. Twoja decyzja , zrób sobie tam gdzie ci wygodnie , pamiętaj że schowki są okradane a przynajmniej tak było w TS1 . Pomaga zakup psi zamka 3. Dokładnie tak jak pisze LordDino jesteś zapewne napromieniowany

Tego wała miał faktycznie Machon, tyle że wylazł z piwnicy i go kropnąłem w okolicach placu w Prypeci po zadaniu uratowania Ducha. Dokładnie to tu go przyniosło

A to mój stuff

[offtop] Lord jak robisz taką fajną miniaturę ? [/offtop] W poście jest opcja dodaj plik, a że inie potrafię dać w spoiler czy inne draństwo to mam tak.