Czym się interesujecie , macie jakieś hobby :?
Ja się interesuje zjawiskami paranormalnymi (między innymi egzorcyzmy)
sportem , no i od niedawna strasznie mnie wciągnął paintball , na urodziny planuje sobie kupić sprzęt .
Czym się interesujecie , macie jakieś hobby :?
Ja się interesuje zjawiskami paranormalnymi (między innymi egzorcyzmy)
sportem , no i od niedawna strasznie mnie wciągnął paintball , na urodziny planuje sobie kupić sprzęt .
Ja interesuję się XX - wiecznymi konfliktami zbrojnymi (z racji studiów - licencjat o Somalii, magistrat o Sudanie) i polityką międzynarodową (głównie tzw. Trzeci Świat), oprócz tego sport (różności) i motoryzacja (tuning) i wszystko co jest związane z Fiatami (głównie Tipo, bo takiego mam i ciągle się psuje :evil: ).
no dobra
ja się interesuję wszystkim co strzela, zoną (czarnobylem) i ASG
Ale co ma piernik do wiatraka? Wydaje mi się, że po prostu nie zrozumieliśmy postu Myszy.
Niech Albert w opisie walnie zwrot, że nie ma klawiatury to mniej doświadczeni forumowicze będą wiedzieli co i jak.
Albert niejednokrotnie pisał na forum, że nie ma polskiej klawiatury. Gdyby tak nie było, już dawno napisałbym kilka upomnień.
Kolega Albert115 napisał “Ja interesuje sie ASG.” a ja dopisałem “Ja grą na gitarze…”
to taka kontynuacja wątku.
Legutki nie są złe. Nie wiem z czego tu się śmiać.
Ja grą na gitarze , od niedawna grą na skrzypcach, fotografowaniem , nie śmiejcie się ale LEGO :mrgreen: , ASG no i s.t.a.l.k.e.r. oczywiscie ![]()
Chyba “gram”. A zresztą… przeczytaj to na głos - Elvis Scatter
Ja interesuje sie ASG.
Ja lubię ćwiczyć (można powiedzieć, że jestem domatorem), jednak nie jestem zbyt dobry w nogę, kosza lub siatkę. Na co dzień nie gram w gry, jeśli mam taką okazję, to rzadko.
Ja jestem leniwy. Lubię grać w nogę, w gry na PC i oglądać takie seriale jak: