Reputacja musi wynosić mniej lub więcej od 1000, ale nie może być mniejsza od -1000.
A co z zakończeniem “chcę być nieśmiertelny”, przecież zawsze reputacja będzie albo dobra albo zła. ma wynosić 0?
Tak, nawet jest taki film na youtube.
Ja tam kilka razy przechodziłem SoC’a i nie potrzba dekodera żeby ukończyć grę z dobrym zakończeniem:) . Wystarczt podejsć do tych drzwi zamkniętych, tam gdzie są zawiasy wyciągnąc Gaussa i wrzucać tam dopuki drzwi się nie otworzą (Broń da sie spowrotem wyjąć tylko że po 2 stronie drzwi :lol: )
P.S: Ani razu nie poszedłem po dekoder.
Więcej do tego co napisali koledzy znajdziesz STALKER:Cień Czarnobyla-Wikipedia,wolna encyklopedia. W dziale zakończenia, opisane są dokładnie wszystkie wersje wraz z konsenkwencjami.
To ja miałem inne zakończenie. Pokazał się filmik jak rozwalam laboratorium i koniec gry.
Sory, pomyłka. Jeśli się przyłączysz, to wracasz do Prypeci, a jak nie, to rozwalasz tam wszystkie te “próbki” (czy coś…) i kończysz grę. Jeśli niczego nie pomyliłem przed przecinkiem…
Oj chyba nie bo ja takiego nie miałem ale spoko sprawdzę zaraz odpalam Priboya może na nim będzie. (A tak btw to komuś właśnie stuknęło 500 postów gratulacje)
Zadanie otrzymywane fabularnie bodajże (o tym dekoderze).
To jakiś quest jest czy po prostu go znajdujesz??
To ja miałem inne zakończenie. Pokazał się filmik jak rozwalam laboratorium i koniec gry.
Jeśli się nie zdecydujesz do nich przyłączyć - wracasz od Prypeci, możesz dokończyć wszystkie zadania, itd.
Pisałem już gdzieś, że trzeba zdobyć dekoder w Prypeci.
Hmmm a co z tą Świadomością?? Nie słyszałem o tym grając na normalnym jak i na modzie.
SPOILERY
Chcę, by Zona zniknęła - jeśli twoja reputacja wynosi powyżej 1000 punktów, otrzymasz dobrą reputację.
Chcę być bogaty - jeśli posiadasz powyżej 50,000 RU, otrzymasz monety.
Chcę mieć władzę nad światem - jeśli upewniłeś się, że Łukasz i generał Woronin nie stąpają już po tej ziemi, otrzymasz złe imię.
Ludzkość jest skorumpowana, ludzkość musi być kontrolowana - jeśli twoja reputacja wynosi poniżej -1000 punktów, otrzymasz złą reputację.
Chcę być nieśmiertelny - jeśli żaden z powyższych warunków nie jest spełniony.
Przystąpienie do Świadomości Z - jeśli się zgodzisz zostać członkiem projektu Świadomość Z.
Zaprzeczenie Świadomości Z - jeśli nie zgodzisz się na zostanie częścią Świadomości Z.
Ja widziałem wszystkie zakończenia tylko ciekaw jestem jak skończyć grę w tych jakby podziemiach z komorami bo jakoś nie miałem możliwości wyboru bo jak się domyślam zakończenia przy spełniaczu życzeń są losowe.
Wszystkie możliwe zakończenia podali recenzenci w czasopiśmie CD Action, podam Ci numery, albo jeśli to nie narusza praw autorskich, to jakoś zredaguję.