Mam pytanie odnośnie instalacji moda Powrót Szramy cz.1, skopiowałem folder gamedata z folderu mod do głównego folderu gry i teraz pytanie co mam zrobić z patchem ? Bo gdy go kopiuje to muszę zamienić pliki w nim i następnie podobna sytuacja z folderem z spolszczeniem i to trochę bez sensu a po za tym a po za tym taki błąd mi wyskakuje po całej instalacji i odpaleniu gry. Proszę o podpowiedź
16 minut temu, ramzes12041993 napisał:
i teraz pytanie co mam zrobić z patchem ? Bo gdy go kopiuje to muszę zamienić pliki w nim i następnie podobna sytuacja z folderem z spolszczeniem i to trochę bez sensu
To to jest właśnie sensowne ![]()
Wrzucasz patcha czyli masz zamienić pliki, tak samo spolszczenie, jak chcesz żeby mod był po polsku to chyba logiczne, że pliki z tekstem po rosyjsku mają być zastąpione przez te w wersji PL.
Jak wrzucasz jakieś patche, fixy, spolszczenia, to jak będzie komunikat czy zamieniać pliki to wybierasz TAK.
Dzięki za pomoc ![]()
A wiadomo coś czy ten mod działa z wersją 10005 albo 10006 ?
Pytanie brzmi czy zamierzasz grać w to:
Czy w to:
To jest nibyto samo. O różnicach przeczytasz w podlinkowanych tematach. Jak chcesz grać na 1.0006, to wybierz moda z drugiego linka. Jak bez, to degraduj do 1.0004. Moim zdaniem gra bez dopełnienia trochę mija się z celem.