Witam po wybiciu wszystkich w bazie wojskowej na Kordonie i zestrzeleniu śmigłowca po misji “UKRADNIJ DOKUMENTY WOJSKOWE” drzwi u Sidorowicza są zamknięte nie mogę mu oddać walizki. Ktoś pomoże???
A BTR-y rozwaliłeś i z najazdem specnazu na wioskę się rozprawiłeś ?
BTR-y rozwaliłem 2 a podobno jeden na drodze a drugi na prawo od drogi za budynkiem jest jeszcze jakiś??
Sorry, przypomniałem sobie że to błąd z podstawki, kiedyś czasami się zdarzał. Możesz poczytać o tym tutaj http://www.stalkerteam.pl/topic/1439-jak-wejsc-do-bunkra/page__p__15465 . Ja spróbowałbym cofnąć się w zapisach i podejść do tematu jeszcze raz. Jeżeli zdecydujesz się montować opisanego fixa, zrób najpierw kopię podmienianych plików, by jakby coś nie wyszło można było łatwo wrócić do stanu z przed poprawek. Fix był szykowany pod czystą grę a nie pod moda. Można też spróbować strzelić kilka razy w drzwi ze śrutówki lub innego ciężkiego sprzętu. Może się odblokują. W realu taki sposób zawsze działa
Witam fix z podstawki niestety nie działa nawet samodzielne edytowanie pliku “esc_trader_door” nic nie pomaga, ale pomogły granaty kilka rzuconych pod drzwi SIDOROWICZA
Te drzwi są tylko przymknięte,wystarczy nożem parę razy uderzyć i wcisnąć się w szczelinę , otworzyć je postacią.