Zestaw naprawczy

Mam z zestawem naprawczym znalezionym na Agropromie mały problem. Z bronią owszem, działa znakomicie, ale nie naprawia w ogóle żadnych kombinezonów, chociaż ma opcje naprawy.
Tak ma być ? Czy zdążyłem już coś pokopać ?

Zostało to zgłoszone do głównego rozwiązywacza problemów i ruskobrzmiącychmodówżercy Yurka. Prawdopodobnie zostanie to naprawione z nowym patchem do polonizacji. Ale to jest zestaw naprawczy do broni (chodzi mi o nazwę) więc nie powinien naprawiać kombinezonów z definicji.

Tak ma być ? Czy zdążyłem już coś pokopać ?

Na chwilę obecną raczej tak jest..nie naprawia kombinezonów..działa doskonale z bronią, ale nie radzi sobie z kombinezonem. Nic nie skopałeś.

//

Jeszcze mała uwaga…Kombinezon tanio naprawia Sidorowicz po wypiciu z nim gorzały

1 polubienie

@ LordDino - sorry, ale się mylisz :stuck_out_tongue: Nie pisze nic, że zestaw naprawczy TYLKO do broni :slight_smile:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

@ malakas - wiem :slight_smile: jeszcze tańszy był Sacharow, ale jak stoi na Kordonie, to już nic nie naprawia. Co ciekawe, jest dialog z odzombikowanym (czy może raczej odzombionym) Kutwą, że będzie miał spory asortymant towarów + będzie naprawiał sprzęt, ale przy kilku odwiedzinach na MW nic z tego nie robi. To samo mechanik Wolności - można dać mu wódkę i dostać celownik, ale nic nie naprawia, nawet miotacza ognia Wkręta nie nabija…

Właśnie też to zauważyłem miałem to zgłosić Yurkowi z ostatnią porcją materiału. Z zestawem mogłem się mylić choć bym głowę dał, że był tylko do broni. No cóż nikt nie jest nieomylny.

apg2312 - w jakim momencie ten zestaw pojawia się na Agropromie? Które to wejście i przy jakim zadaniu?

Po rozmowie z mechanikiem Czystego Nieba na Agropromie, daje on wskazówki co do położenia schowków Striełoka - w jednym z nich jest zestaw.

To jeszcze podpowiedz, kiedy Czyste Niebo zajmie Agroprom? Mam Pegaza do naprawienia, schowanego właśnie tam.
Ale czekam na poprawkę jego możliwości.

Nie z mechanikiem Czystego Nieba (to nie ten mod i nie ta wersja gry), tylko z rusznikarzem Nieukiem, który dołącza później do grupy Tango. Dowiadujemy się o nim od Dimaka z Grupy Tango po obronie wioski kotów i posterunku na Kordonie.

Nie z mechanikiem Czystego Nieba (to nie ten mod i nie ta wersja gry), tylko z rusznikarzem Nieukiem, który dołącza później do grupy Tango. Dowiadujemy się o nim od Dimaka z Grupy Tango po obronie wioski kotów i posterunku na Kordonie.

Nieuk wywodzi się z Czystego Nieba i chodzi w ich wdzianku (co jest w dialogach). Doskonale wiem jaki to mod i jaka wersja gry.

Dobra, dobra, nie wadżcie się. Idę do Baru, to poszukam Nieuka. Na szczęście musiałem powtórzyć grę i Pegaza mam na sobie. Jeszcze działa.