chodzi Ci o zadanie na odnalezienie grupy ludzi w fabryce rostok? Na przeciwko budowy(tam gdzie w podstawce są najemnicy) masz takie zielone budynki małe, obok nich jest plandeka z drewna teleport jest na niej.
chodzi Ci o zadanie na odnalezienie grupy ludzi w fabryce rostok? Na przeciwko budowy(tam gdzie w podstawce są najemnicy) masz takie zielone budynki małe, obok nich jest plandeka z drewna teleport jest na niej.
Chyba tak mam odnaleźć jakiś kolejarzy co maja jakiś artefakt
Rostok jest podzielony na dwie części. Jedna to bar, a druga to Dzicz, czasem też nazywana zakładem. Jest tam też stacja kolejowa, więc tam szukaj “kolejarzy”.
Rostok jest podzielony na dwie części. Jedna to bar, a druga to Dzicz, czasem też nazywana zakładem. Jest tam też stacja kolejowa, więc tam szukaj “kolejarzy”.
Ok kumam mam tez problem prypec znajdź sztukmistrza jakieś garaże wuj wie co i gdzie chyba całą zlazłem i nic . Nie licząc ze najemnicy i monolitowcy prażą ile wlezie
Tak o tego a to co wcześniej pytałem mogli byś coś znaleść ? z zadaniem od tropiciela? bo coraz bardziej mam dosyć tego zewu monolitu.
mam 31 lat a siedzę na kwarantannie z inhalatorem na prąd przez curvid-19 i tak już przez 2mc.ale grunt że płuca do siebie już dochodzą . Ps na nick niepatrzcie bo pierwsza litera nazwiska oraz imie i ulubiona moja cyfra
W takim razie kuruj się, trzymamy kciuki. A skoro chorujesz, to już nie będę cię męczył ortografią, ale im lepiej opiszesz swój problem, tym nam będzie łatwiej znaleźć rozwiązanie.
W takim razie kuruj się, trzymamy kciuki. A skoro chorujesz, to już nie będę cię męczył ortografią, ale im lepiej opiszesz swój problem, tym nam będzie łatwiej znaleźć rozwiązanie.
Zapomniałem dopisać że od dziecka mam dysgrafie i dysortografie przepraszam mało kto się tym lubi chwalić… wiecie jak jest
podpowiedź dobra ale u mnie nie działa może fakt mam starą wersje tylko co polecacie pobrać byle save działał po podmiance.
Sorry za off top ja pracuje jako budowlaniec w Łodzi noście maseczki bo to naprawdę nie są żarty.
Sam się śmiałem że to ściema mimo że moja kobieta robi na oddziale covidowym jako pielęgniarka . Nawet nie pamiętam kiedy się widzieliśmy ostatnio
Jak masz dobrego kompa to ten z pierwszego linka, z Autumn Aurora to najładniejsza wersja.
Albo ten z drugiego.
Final Update to byly ostatnie wersje tego moda.
Tylko nie licz, że pograsz na starych zapisach, czeka cię nowa gra.
Więc chyba na razie pasowałoby pograć w innego moda, a do tego wrócić za jakiś czas jak już sporo zapomnisz z niego.
AMD FX 8350 5,2Ghz po OC na chipseci990FXe 16GB DDR3 GTX 1060 SDD128 Buisnes Liteona i 2x1TB od WDi 2TB Toshiby Płyta głowła Asrock ludzie ponoć stękają