Zew Monolitu

Witam kolegów S.T.A.L.K.E.R.Ó.W.

Mam jeden problem ogrywam właśnie ukryte ścieżki zew monolitu.

1.Mam dwa dyski optyczne z 3 dla doktorka czy jakiegoś tam profesorka chodzę i szukam 3ciego nie mogę znaleźć.

2.Znalazłem szalonego doktorka giwerka na niego usypiająca gotowa. Mogę w niego ładować i ganiać ile wlezie i nic.

nie jestem pewien czy to o to z profesorkiem chodzi?

< base_url >/applications/core/interface/index.html

Zaraz zerkne czy coś o tych dyskach znajdę.

1 polubienie

Cześć , witaj na forum  

Ja niestety już tego moda nie mam w pamięci, ale.. 

1. Podsyłam filmik. Chodzi właśnie o te dyski ? 
Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=njitTHKKhKU

1. Widzę, że  był pierwszy  

Temat przenoszę do działu z problemami fabularnymi. 

1 polubienie

Tak to jest to panowie dziękuję za pomoc. 

Witam jeszcze raz ja  

Zadanie od tropiciela mam problem ze znalezieniem tej fabryki Roztok co ukryta ścieżka jest.

Pozdrawiam

chodzi Ci o zadanie na odnalezienie grupy ludzi w fabryce rostok? Na przeciwko budowy(tam gdzie w podstawce są najemnicy) masz takie zielone budynki małe, obok nich jest plandeka z drewna teleport jest na niej.

2 godziny temu, hadam napisał:

chodzi Ci o zadanie na odnalezienie grupy ludzi w fabryce rostok? Na przeciwko budowy(tam gdzie w podstawce są najemnicy) masz takie zielone budynki małe, obok nich jest plandeka z drewna teleport jest na niej.

Chyba tak mam odnaleźć jakiś kolejarzy co maja jakiś artefakt 

19 godzin temu, warek19 napisał:

Chyba tak mam odnaleźć jakiś kolejarzy co maja jakiś artefakt 

A gdzie w podstawce jest ta fabryka bo nie pamiętam  

Rostok jest podzielony na dwie części. Jedna to bar, a druga to Dzicz, czasem też nazywana zakładem. Jest tam też stacja kolejowa, więc tam szukaj “kolejarzy”.

19 minut temu, kondotier napisał:

Rostok jest podzielony na dwie części. Jedna to bar, a druga to Dzicz, czasem też nazywana zakładem. Jest tam też stacja kolejowa, więc tam szukaj “kolejarzy”.

Ok kumam mam tez problem prypec znajdź sztukmistrza jakieś garaże wuj wie co i gdzie chyba całą zlazłem i nic . Nie licząc ze najemnicy i monolitowcy prażą ile wlezie 

Prawdopodobnie chodzi o tego pana  

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=iovOISLJJlA

2 godziny temu, Agrael napisał:

Prawdopodobnie chodzi o tego pana  

Ukryj zawartość

https://www.youtube.com/watch?v=iovOISLJJlA

Tak o tego a to co wcześniej pytałem mogli byś coś znaleść ? z zadaniem od tropiciela? bo coraz bardziej mam dosyć tego zewu monolitu.
mam 31 lat a siedzę na kwarantannie z inhalatorem na prąd przez curvid-19 i tak już przez 2mc.ale grunt że płuca do siebie już dochodzą . Ps na nick niepatrzcie bo pierwsza litera nazwiska oraz imie i ulubiona moja cyfra   

24 minuty temu, warek19 napisał:

bo coraz bardziej mam dosyć tego zewu monolitu.

Moim zdaniem zrobiłeś błąd, że zacząłeś grać w starą wersję, zamiast w najnowszą finalną i najbardziej dopracowaną.

Hm.. W zasadzie to  dał Ci już dobrą podpowiedź i nie wiem, czy mogę bardziej pomóc. Sprawdź, czy oto chodzi. 

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=LAvJiMCh2Q4

W takim razie kuruj się, trzymamy kciuki. A skoro chorujesz, to już nie będę cię męczył ortografią, ale im lepiej opiszesz swój problem, tym nam będzie łatwiej znaleźć rozwiązanie. 

48 minut temu, tom3kb napisał:

Moim zdaniem zrobiłeś błąd, że zacząłeś grać w starą wersję, zamiast w najnowszą finalną i najbardziej dopracowaną.

a coś dokładładniej bo stąd ściągalem dawno temu i miałem na hdd 

Które najlepiej pobrać? 

41 minut temu, Agrael napisał:

Hm.. W zasadzie to  dał Ci już dobrą podpowiedź i nie wiem, czy mogę bardziej pomóc. Sprawdź, czy oto chodzi. 

Pokaż ukrytą zawartość

https://www.youtube.com/watch?v=LAvJiMCh2Q4

W takim razie kuruj się, trzymamy kciuki. A skoro chorujesz, to już nie będę cię męczył ortografią, ale im lepiej opiszesz swój problem, tym nam będzie łatwiej znaleźć rozwiązanie. 

Zapomniałem dopisać że od dziecka mam dysgrafie i dysortografie przepraszam mało kto się tym lubi chwalić… wiecie jak jest 

podpowiedź dobra ale u mnie nie działa może fakt mam starą wersje tylko co polecacie pobrać byle save działał po podmiance.

Sorry za off top ja pracuje jako budowlaniec w Łodzi noście maseczki bo to naprawdę nie są żarty.

Sam się śmiałem że to ściema mimo że moja kobieta robi na oddziale covidowym jako pielęgniarka . Nawet nie pamiętam kiedy się  widzieliśmy ostatnio 

Pozdro dla wszelkich  S.T.A.L.K.E.R

Godzinę temu, warek19 napisał:

a coś dokładładniej bo stąd ściągalem dawno temu i miałem na hdd 

Które najlepiej pobrać? 

Jak masz dobrego kompa to ten z pierwszego linka, z Autumn Aurora to najładniejsza wersja.

Albo ten z drugiego.

Final Update to byly ostatnie wersje tego moda.

Tylko nie licz, że pograsz na starych zapisach, czeka cię nowa gra.

Więc chyba na razie pasowałoby pograć w innego moda, a do tego wrócić za jakiś czas jak już sporo zapomnisz z niego.

55 minut temu, tom3kb napisał:

Jak masz dobrego kompa to ten z pierwszego linka, z Autumn Aurora to najładniejsza wersja.

Albo ten z drugiego.

Final Update to byly ostatnie wersje tego moda.

Tylko nie licz, że pograsz na starych zapisach, czeka cię nowa gra.

Więc chyba na razie pasowałoby pograć w innego moda, a do tego wrócić za jakiś czas jak już sporo zapomnisz z niego.

AMD FX 8350 5,2Ghz po OC  na chipseci990FXe 16GB DDR3  GTX 1060 SDD128 Buisnes Liteona i 2x1TB od WDi 2TB Toshiby Płyta głowła Asrock ludzie ponoć stękają