Zew Prypeci - Brak wpisu rejestru

Potrzebuje całego wpisu rejestru do Zewu Prypeci :nuke:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARECGS Game World itd., Po prostu proszę o upload, sam se poradzę :wallbash:

Jeśli temat był, to proszę o wskazanie drogi…

Z góry dzięki.

///

Po co dwa takie same tematy? Tamten został usunięty.

Junx

Ja pamiętam jak u mnie Cień Czarnobyla nie miał wpisu w rejestrze i nie moglem zainstalować patcha ale poradziłem sobie z tym. Może będę mógł ci pomóc ale to dopiero jutro…bo dzisiaj nie mam dostępu do komputera na którym jest gra :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Dziwne, u mnie nic pod tym kluczem nie ma, jest tylko wpis Cienia a zewu brak, nawet specjalnie przeinstalowałem grę. Ale jest za to inny klucz

[HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAME] @=“Zapis gry S.T.A.L.K.E.R.: Zew Prypeci” [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAMEDefaultIcon] @=“J:S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypecistalker_cop_save.ico,0” [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAMEshell] @=“Play” [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAMEshellPlay] @=“Wczytaj grę” [HKEY_CLASSES_ROOTSTALKER-COP.SAVED.GAMEshellPlaycommand] @="J:S.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypeciStalker-COP.exe “%1"”

Dziwne, u mnie nic pod tym kluczem nie ma, jest tylko wpis Cienia a zewu brak

Nie tylko u ciebie :stuck_out_tongue: u mnie też tego nie ma :o Jescze lepiej u mnie nawet nie ma tych co podałeś niżej :o

LOL, troche dziwne ale jak próbowałem zainstalować moda(auto instalator) to jest napisane że nie zainstalowano gry(powód brak plików rejestru)

A co ty za moda chcesz instalować? Najczęściej mimo, ze jest postać instalatora to możesz go wypakować / zainstalować do osobnego folderu. Wtedy otrzymaną gamedatę przenosisz do folderu z grą i finał, grasz. Chyba , że jakiegoś ripa z torrentów ściągnąłeś.

Dokładnie tak jak mówisz Kobal ja tak robiłem jak miałem ten sam problem.Wypakowałem wtedy instalator patcha programem.UniExtractor (czy jakoś tak) i pliki włożyłem do folderu bin.Wszystko ładnie działało.

A czy ktoś może porostu dać wpis rejestru, a nie jakieś rady?!

A czy ktoś może porostu dać wpis rejestru, a nie jakieś rady?!

Wpisu którego nikt nie ma ?

Nikt nie ma? Albo tutaj forum piratów albo coś się im popitoliło bo każdy S.T.A.L.K.E.R. ma wpis.

Uważaj na słowa i pisz poprawnie. LD

Sprawdziłem u siebie i też nie posiadam.

Start / rozpocznij w… wpisujemy RegEdit i odpalamy edytor rejestru. W lewej kolumnie jet katalog HKEY_LOCAL_MACHINE, dalej kat. SOFTWARE i w nim dane wszystkich programów. Mam coś takigo: GSC Game World i dalej STALKER-COP-KEYS a w nim License i Settings. Za nic nie mogę skopiować zawarości tych katalogów. Pozostałe części Stalkera też mają tam wpisy.

Cichy, na gałęzi klikasz eksportuj.

http://www.sendspace.pl/file/c2abc8d29e5b1b9ea5a2007 No i proszę.